luni, 21 octombrie 2013

Dragomir anunta demiterea lui Piturca

Nici macar calificarea la Cupa Mondiala din Brazilia nu-l mai salveaza pe Victor Piturca de la demiterea de pe banca echipei nationale. Selectionerul se poate consola insa cu despagubiri de aproape 1 milion de euro.
Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a anuntat ca Victor Piturca va fi dat afara in cazul in care nu va duce Romania la Cupa Mondiala.

"Daca nu ne califica la Mondial, trebuie sa plece! Daca nu ne califica nici acum, atunci cand?", a spus Dragomir la emisiunea Fanatik.
Selectionerul va avea aceeasi soarta chiar si daca va duce Romania la Cupa Mondiala din Brazilia. Dragomir spune ca inlocuitorul lui Mircea Sandu va renunta din start la Piturca.

"Din vara, cel care va veni la presedintia FRF, va veni cu echipa lui. Nu se stie daca Piturca va incasa toti banii din contract, exista instante judecatoresti care vor stabili acest lucru", a comentat Dragomir.
Gica Popescu este favorit sa preia functia de presedinte al FRF, iar o varianta vehiculata pentru postul de selectioner este Gica Hagi.

Daca va fi demis, Piturca va incasa tot salariul pana la finalul anului 2015, aproape 1 milion de euro.

Romania intalneste Grecia in barajul pentru Cupa Mondiala din 2014
Echipa nationala a Romaniei va intalni Grecia in barajul pentru calificarea la Cupa Mondiala din 2014.
Prima mansa va avea loc la Atena, pe 15 noiembrie, in timp ce returul este programat patru zile mai tarziu, pe National Arena.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu