vineri, 10 aprilie 2015

Concurs Garnier 2015

Campania incepe in data de 06.04.2015, ora 00:00:01, ora Romaniei si se va incheia in data de 31.05.2015, ora 23:59:59, ora Romaniei.

Exista doua mecanisme de participare in cadrul website-ului, dupa cum urmeaza:

    Premierea cu 5.000 de mostre Garnier Pure Active 3in1: Pentru a participa in Campanie, participantii trebuie sa acceseze website-ul pureactive.garnier.ro, sa selecteze corect cele 3 modalitati de folosire ale produsului Garnier Pure Active 3in1 cu partea corespunzatoare din video-ul de pe homepage-ul site-ului, sa completeze datele de contact pentru inscrierea in campanie (Nume, Adresa, Email, Telefon, sa accepte conditiile privind prelucrarea datelor), si sa trimita datele pentru a putea primi pe adresa inscrisa in formular produsul pentru testat.
    Premierea cu Iphone 5C si cu produse pentru 1 an de zile: Pentru a participa in Campanie, participantii trebuie sa acceseze website-ul pureactive.garnier.ro, sa intre in pagina Testimoniale, sa introduca parerea despre produsul Garnier Pure Active 3in1, sa selecteze un procentaj pentru beneficiile produsului in functie de gradul de satisfactie, sa completeze datele de contact pentru inscrierea in campanie (Nume, Adresa, Email, Telefon, sa accepte conditiile privind prelucrarea datelor), si sa trimita datele pentru inscriere.

Exista doua mecanisme pe premiere a participantilor:

    Mostrele gratuite Garnier Pure Active 3in1 vor fi oferite primilor 5000 de participanti care urmeaza pasii de mai sus.
    Toti particiantii care au urmat pasii de mai sus, in perioada campaniei, vor participa la tragerea la sorti de la sfarsitul campaniei.

Premiile care vor fi oferite in cadrul acestei Campanii sunt 5.000 de mostre Garnier Pure Active 3in1, 1 Iphone 5C si 2 premii constand in 6 produse Garnier Pure Active 3in1.

Tragerea la sorti pentru desemnarea castigatorilor se va efectua in data de 9 Iunie 2015, in prezenta unei comisii formate din reprezentanti ai companiilor implicate in organizarea Campaniei promotionale. In cadrul tragerii la sorti, se vor extrage 1 castigator pentru Iphone 5C si 2 castigatori pentru produse pentru un an de zile Garnier Pure Active (6 produse). Tragerea la sorti presupune folosirea unui program cu distributie aleatorie care va selecta castigatorii dintr-o baza de date ce contine Nume, Prenume, E-mail, Telefon, Data nasterii.

http://www.pureactive.garnier.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu