joi, 12 iunie 2014

Promotie Heidi SummerVenture 2014 pe www.excursiile-verii.ro

Promotia “Excursiile Verii” va incepe pe data de 1 iunie 2014, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 august 2014, ora 23:59:59.
Produsele Participante:

    Heidi SummerVenture Thailand
    Heidi SummerVenture Casablanca
    Heidi SummerVenture India

ale caror ambalaje se se vor distinge prin:

    a) simbolul promotional in forma de stampila afisat in partea frontala a ambalajului care contine mesajul „CASTIGA EXCURSIILE VERII”
    b) caseta promotionala afisata pe verso ambalajului cu informatii despre Promotie, premii, modalitate de inscriere/validare
    c) un cod alfanumeric unic din 7 caractere, necesar inscrierii in Promotie care se gaseste tiparit in interiorul pachetului.

Nu participa la aceasta Promotie produsele Heidi SummerVenture care nu prezinta caracteristicile descrise mai sus.

In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii:


    100 premii instant constand in ghiduri complete de calatorie in una din cele 3 destinatii ale promotiei, astfel: 33 ghiduri MAROC, 33 ghiduri INDIA si 34 ghiduri THAILANDA
    3 premii mari, fiecare premiu constand intr-o excursie de 7 zile consecutive, pentru doua persoane si includ transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 6 nopti cu mic dejun inclus si o atractie locala. Valoarea medie a unei excursii este de aproximativ - 12.512 RON (fara TVA). Destinatiile celor 3 excursii sunt: Bangkok (Thailanda), Casablanca (Maroc) si Mumbai (India). Excursiile vor fi acordate in perioada 15 septembrie – 31 decembrie 2014 (ultima data la care poate fi organizat zborul de retur).

Mecanismul desfasurarii Promotiei:

Participantii se pot inscrie in Promotie oricand, incepand cu data de 1 iunie 2014 (ora 00:00:01) si pana la data de 31 august 2014 (ora 23:59:59).

Metodele prin care participantii pot inscrie codurile promotionale sunt urmatoarele:

    prin completarea unui formular de inscriere disponibil la accesarea website-ului www.excursiile-verii.ro. Acest formular va fi completat de catre Participant prin indicarea obligatorie a urmatoarelor informatii: nume, prenume, sex, numar de telefon si cod promotional de 7 caractere gasit in interiorul ambalajului. Pentru fiecare cod promotional inscris in Promotie prin intermediul website-ului www.excursiile-verii.ro, Participantul va opta pentru unul dintre cele trei premii mari (excursii in destinaţii turistice) din Promoţie: Bangkok, Casablanca, Mumbai.
    prin SMS trimis la 1714 (numar cu tarif normal deschis in retelele Orange, Vodafone si Cosmote) care sa contina codul promotional de 7 caractere gasit in interiorul ambalajului. Inscrierea in Promotie prin SMS se face automat pentru unul dintre premiile mari (excursii in destinatii turistice), in functie de sortimentul achizitionat, neexistand posibilitatea ca Participantul sa opteze pentru una dintre cele 3 destinatii, ca in cazul inscrierii online la www.excursiile-verii.ro. Astfel, codul promotional inscriptionat pe ambalajul sortimentului Thailand corespunde destinatiei Bangkok, cel inscriptionat pe ambalajul sortimentului Casablanca corespunde destinatiei Casablanca, iar cel inscriptionat pe sortimentul India corespunde destinatiei Mumbai.

Participantii la Promotie trebuie sa pastreze ambalajul, in original, pentru validarea ulterioara a premiului. Acelasi cod promotional poate fi inscris in Promotie o singura data de catre un Participant.

Un Participant poate inscrie in concurs un total de maxim 10 (zece) coduri promotionale intr-o zi calendaristica.

Acordarea premiilor:

Premiile instant vor fi castigate prin trimiterea unui cod unic valid prin SMS la 1714 sau pe website-ul Promotiei www.excursiile-verii.ro. Codurile castigatoare sunt desemnate automat, in mod aleator, din totalitatea codurilor unice valide tiparite pe Produsele Participante.

Premiile cele mari se vor acorda in cadrul tragerii la sorti din data de 05 septembrie 2014. Tragerea la sorti se va efectua din toate inregistrarile valide primite in perioada Promotiei, 1 iunie 2014 – 31 august 2014. Ordinea extragerii premiilor mari va fi urmatoare: excursia pentru Bangkok, excursia pentru Casablanca, excursia pentru Mumbai, din înscrierile aferente fiecarei opţiuni. Pentru fiecare premiu se vor extrage 12 rezerve.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu