sâmbătă, 5 octombrie 2013

Campania Lukoil 2013

Campania este adresata tuturor persoanelor participante la programul de fidelizare a clientilor si detinatoare de carduri Club Lukoil. Aceasta campanie promotionala vine cu multe premii si se va desfasura in perioada 30 septembrie - 22 decembrie 2013. Pentru a participa la campanie trebuie sa:
- achizitionati orice tip de carburant ecto (Ecto 95 Plus, Ecto 98 Sport, Ecto Spuer L Diesel) comercializat in statiile de distributie carburanti Lukoil
- prezentati la casa de marcat cardul Club Lukoil si sa achitati contravaloarea cu numerar sau card.
Participantii vor primi pe perioada promotiei de 3 ori mai multe puncte fata de ce este prevazut in regulamentul de participare la programul de fidelizare Club Lukoil. Astfel, pentru 20 lei consumati pentru a achizitiona carburant ecto, veti primi 3 puncte pe cardul de fidelitate.
Participantii care achizitioneaza la o alimentare carburant ecto de cel putin 50 lei, vor participa automat la extragerile saptamanale.
Saptamanal, incepand cu 8 octombrie pana pe 24 decembrie, in fiecare marti la ora 17 va avea loc extragerea castigatorilor promotiei. 
Vor participa la extragere toate cardurile de fidelitate care au fost prezentate la casa de marcat pentru achizitia de carburant ecto, pe parcursul fiecarei saptamani.
Premiile constau in:
- nelimitat puncte suplimentare pe cardul de fidelitate
- 12 tablete Google Nexus 7
- 60 eBook Reader Kindle 6.
Concursul se desfasoara pe site-ul www.lukoil.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu