sâmbătă, 28 septembrie 2013

Fructele de toamna fac minuni pentru frumusete si sanatate

Bucură-te de frumuseţea, bogăţia şi parfumul unic al acestui anotimp. Fructele şi legumele de toamnă te ajută să fii frumoasă şi sănătoasă.
Cel mai darnic anotimp al anului te ajută să alungi stresul, să te relaxezi şi să te încarci cu energie.

Merele şi strugurii, fructele vedetă ale toamnei

Nu este de mirare că acestea sunt cele mai căutate şi apreciate fructe ale acestui anotimp. Complexul lor de vitamine întăreşte sistemul imunitar şi revigorează organismul.
Măr pentru o bună concentrare
Cu un conţinut bogat de minerale, merele nu trebuie să lipsească din alimentaţia zilnică. Taie felii de grosime medie şi pune-le la copt. Obţii o gustare sau un desert delicios şi foarte sănătos.
Cura cu struguri te menţine în formă
Strugurii curăţă şi purifică organismul. Mănâncă în fiecare zi câte un kilogram de struguri şi bea multă apă minerală. Astfel, îţi tonifici şi îţi întăreşti sistemul imunitar şi organismul.
Mai multă energie
Cele mai multe vitamine ale mărului sunt în şi sub coajă. Când cureţi un măr, pune coaja la uscat şi apoi fierbe-o în 250 ml de apă, timp de 5 minute. Obţii un ceai delicios şi aromat, numai bun pentru zilele răcoroase de toamnă.

Cum să fi frumoasă cu fructe de toamnă

Pline de vitamine şi minerale, merele şi strugurii netezesc, catifelează şi au grijă de tenul tău. Acesta este şi motivul pentru care astăzi tot mai multe produse de îngrijire au formule bazate pe aceste fructe.
Fă-ţi acasă propriul program de îngrjire. Rapid, ieftin şi extrem de eficient, acesta te va ajuta să ai o piele frumoasă, sănătoasă şi incredibil de sexy.
Felii de măr împotriva coşurilor
Pe tenul foarte atent curăţat, aşază felii subţiri de măr, pune deasupra un prosop cald şi stai aşa 15 minute. Acizii acestui fruct acţionează delicat dar eficient împotriva coşurilor şi a micilor imperfecţiuni de pe faţă, decolteu sau spate.
Pastă de struguri pentru un decolteu perfect
Datorită vitaminelor A, C şi E, atât strugurii albi, cât şi cei negri au rolul de a tonifia şi netezi pielea. Zdrobeşte boabele până obţii o pastă. Înmoaie un prosop în apă rece şi stoarce-l. Întinde pasta pe decolteu şi pe sâni şi acoperă apoi zona cu prosopul. După aproximativ 15 minute, clăteşte-te cu apă caldă. Fă acest tratament în fiecare săptămână.
Mască hrănitoare pentru pielea uscată
Pentru un plus de hidratare, prepară-ţi următoarea mască ce va revigora şi împrospăta eficient pielea: curăţă două mere, dă-le pe răzătoarea mică şi amestecă-le bine cu o lingură de miere. Întinde amestecul pe porţiunile foarte uscate şi după 20 de minute îndepărtează-l cu apă călduţă.
Strugurii albi luptă împotriva îmbătrânirii premature
Vrei o mască naturală şi eficientă contra ridurilor? Culege boabele de la 3-4 chiorchini de struguri, pisează-le şi amestecă-le cu o lingură de fulgi de ovăz. Întinde amestecul pe faţă, lasă-l 10 minute şi, la final, clăteşte-te cu apă caldă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu