sâmbătă, 14 septembrie 2013

David Beckham deschide un lant de restaurante

Fostul fotbalist David Beckham vrea să lanseze un lanţ de mici restaurante în care să fie servită mâncarea lui preferată, plăcintă cu carne şi piure de cartofi, şi al căror bucătar-şef să fie Gordon Ramsay.
Fostul fotbalist, în vârstă de 38 de ani, este dornic să pornească o afacere şi a lucrat alături de Gordon Ramsay pentru că doreşte să aibă propria franciză, în care să se vândă mâncarea lui preferată - plăcintă de carne tocată cu piure de cartofi. Servit pe un pat de sos, acesta este un preparat specific londonez, informează contactmusic.com.

Un prieten apropiat al fostului fotbalist a declarat pentru publicaţia The Sun: "În loc să se implice în noul restaurant al lui Gordon, David vrea să îşi deschidă un local mic în Londra, ca un punct de pornire pentru un lanţ care va fi extins în întreaga lume".

Anterior, presa britanică scrisese că David dorea să investească în afacerea lui Gordon Ramsay.

''David doar se interesa de noul restaurant al lui Gordon şi a fost interpretat greşit, cum că ar fi investit în această afacere. A fost o opţiune pentru David să investească în această afacere, dar şi-a dorit foarte mult să deschidă un loc unde să se vândă mâncarea lui preferată", a mai spus sursa.

În 2010, David Beckham şi Gordon Ramsey au înregistrat marca PM - Pie & Mash (plăcintă cu piure), sub iniţialele lor - la Oficiul pentru Proprietate Intelectuală.

David Beckham a câştigat Liga Campionilor, de şase ori campionatul Angliei, de două ori Cupa Angliei cu Manchester United şi campionatul Spaniei cu Real Madrid, înainte de a pleca în SUA, la LA Galaxy. În ianuarie, el a semnat un contract pe cinci luni cu Paris Saint-Germain şi a ales ca salariul său să fie donat.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu