miercuri, 2 iulie 2014

Concurs Cotnari 2014, COTNARI TE RELAXEAZA

Concurs Cotnari 2014

Campania promotionala “COTNARI TE RELAXEAZA” se desfasoara in perioada: 01 iulie 2014 - 31 ianuarie 2015.


Marcile si ambalajele participante la promotie sunt toate sortimentele de vin produse de COTNARI, imbuteliate in sticle intre 0,75 si 1,5 litri.

La campania promotionala "COTNARI TE RELAXEAZA”, pot participa numai persoanele majore (de peste 18 ani).

Pentru a participa la promotie, consumatorii trebuie:

    sa cumpere, in perioada 01 iulie 2014 - 31 ianuarie 2015 cel putin sapte sticle dintre produsele participante la promotie
    sa trimita prin posta minim un plic in care sa se regaseasca 7 dopuri de la oricare 7 sticle cu vin produse de COTNARI, la adresa SC COTNARI SA, LOC. COTNARI, JUD. IASI, COD. 707120 , cu mentiunea ”PENTRU CONCURS”
    in plic se vor mentiona toate datele complete: adresa, telefon, mail, copie dupa buletinul de identitate

Lunar va avea loc o tragere la sorti a plicurilor trimise in luna respectiva, in prezenta unei comisii alcatuita din trei membrii din conducerea Companiei Cotnari si a unui notar.

In cadrul acestei promotii se vor acorda urmatoarele premii:

    7 premii lunar a cate un week-end pentru 2 persoane la Gura Humorului - hotel Best Western Bucovina - Club de Munte (cu toate serviciile incluse, intrare vineri dupa-masa si iesire duminica pana la pranz)

Campania se desfasoara pe durata a 7 luni.

Castigatorii vor fi anuntati prin telefon sau mail, in maxim 5 zile lucratoare de la data tragerii la sorti, iar perioadele pachetelor vor fi stabilite cu fiecare castigator in parte.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu