marți, 11 martie 2014

Show-ul culinar MasterChef din 18 martie 2014

Show-ul culinar "MasterChef" revine cu un nou sezon, în fiecare marţi, din 18 martie, la Pro TV, informează televiziunea.

Cel de-al treilea sezon al emisiunii "MasterChef" începe din 18 martie şi va fi difuzat la Pro TV, în fiecare marţi. Juriul format din Florin Dumitrescu, Sorin Bontea şi Cătălin Scărlătescu, va fi la fel de dur, ca în ediţiile trecute, cu bucătarii aspiranţi la marele titlu.

În fiecare săptămână, telespectatorii vor putea urmări probele solicitante, deplasările inedite şi ingredientele surpriză, cum au fost obişnuiţi din sezoanele precedente.

"De la an la an concurenţii vin mai pregătiţi, mai hotărâţi să arate că sunt cei mai buni. Şi noi suntem curioşi să vedem ce iese la final“, mărturiseşte Cătălin Scărlătescu.

Sorin Bontea este pregătit să coacă la foc iute răbdarea concurenţilor iar Florin Dumitrescu este nerăbdător să descopere noi talente care pot avea şansa să semneze meniuri în restaurantele de top din ţară, la fel cum s-a întâmplat cu o parte din concurenţii din primele două sezoane.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu