vineri, 4 octombrie 2013

Bigfoot exista

Dupa cinci ani de cercetari, oamenii de stiinta au anuntat ca au gasit dovezi privind existenta misterioasei creaturi Bigfoot. Cercetatorii care au lucrat la proiectul Sasquatch Genome au prezentat imagini ale lui Bigfoot si au declarat ca dispun si de probele ADN ale acestuia.

Oamenii de stiinta ce au participat la proiectul care a costat 500.000 de dolari pretind ca au dovezi concludente in legatura cu existenta lui Bigfoot.
Montajul de imagini prezentat de catre cercetatori arata inregistrari cu o creatura paroasa, ce se deplaseaza prin regiunile impadurite din Kentucky. Echipa oamenilor de stiinta sustine ca imaginile inregistrate si probele ADN sunt dovezile clare a existentei lui Bigfoot.

In timpul unei conferinte de presa desfasurata recent in Texas, Statele Unite, expertii au aratat mai multe inregistrari scurte, ei spunand ca acestea sunt primele imagini HD ale creaturii.

Au fost aratate si imagini ale unor urme lasate pe zapada, despre care se crede ca apartin lui Bigfoot. Anuntul vine la o saptamana dupa ce Josh Stevens a prezentat o harta a aparitiilor creaturii in America de Nord, din ultimii 92 de ani.

Stevens a nominalizat 3.313 locuri unde a fost zarit Bigfoot, incepand cu anul 1921. Cele mai multe puncte de pe harta sunt situate in vestul Statelor Unite.

Aceste 2 filmulete confirma existenta lui Bigfoot.
http://www.youtube.com/watch?v=n3nl3eVJSMY
http://www.youtube.com/watch?v=0qocJtnYcMg#t=37

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu