vineri, 20 septembrie 2013

Vrei sa iti vinzi masina auto.ro te ajuta

Auto.ro vine in sprijinul vanzatorilor de masini carora le pune la dispozitie o unealta folositoare: aplicatia de mobil Auto.ro care permite accesul la sectiunea de anunturi auto.

Cu ajutorul aplicatiei, poti posta propriul anunt de vanzare a masinii in cel mai scurt timp, cu un efort minim.
Daca te numeri printre cei care doresc sa isi vanda masina, aplicatia Auto.ro iti vine in ajutor! Odata descarcata in smartphone-ul propriu, aplicatia iti permite accesul la sectiunea de anunturi de vanzare-cumparare masini noi si second hand.

In doar cateva minute, poti adauga anuntul de vanzare a masinii oriunde te-ai afla si poti publica fotografii reprezentative realizate cu telefonul mobil, cu care sa ilustrezi anuntul conceput, totul la cele mai mici costuri si cu un consum redus de date, generat de conectarea la Internet.

Aplicatia Auto.ro te ajuta sa faci comparatii pentru a gasi cea mai buna varianta de a-ti vinde masina: rasfoieste printre cele 25.000 de anunturi postate, afla pretul pietei si decide care ar putea fi viitoarea ta masina!

Odata ce gasesti masinile care corespund criteriilor tale de selectie, nu trebuie decat sa iti salvezi anunturile in cauza si sa le revezi ulterior pentru a lua cea mai buna decizie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu