duminică, 1 septembrie 2013

Sfaturi utile pentru o frunte cu riduri

Cauzele ridurilor pot fi varsta. Cu inaintarea in varsta, elasticitatea pielii reduce tonusul muscular, si pierde putere.

Motivele pot fi, de asemenea, mediul – impactul cu lumina soarelui, dieta si stilul de viata. Emotiile de asemenea, cauzeaza riduri. Si anumite miscari de frunte creeaza aceste linii, si atunci cand va incruntati.

Utilizati ochelari de protectie solara pentru a va proteja de soarele stralucitor si acordati atentie la expresiile faciale, incercand sa nu va incruntati, chiar si atunci cand aveti un motiv pentru aceasta.

In functie de pielea dvs si varsta se folosesc diverse creme adecvate. Este necesara curatarea, tonifierea si hidratare pielii.

Utilizati creme hranitoare de zi si de noapte. Masati tamplele cu varfurile degetelor. Dupa masajul tamplelor, folositi masti, care vor hrani si hidrata pielea dvs.

Faceti o masca de cartofi: Se fierb cartofii, si se adauga 1 lingurita de ulei de masline sau ulei vegetal, un pic de lapte proaspat si smantana pana la obtinerea unei consistente cremoase.

Masca este aplicata dupa masaj si se lasa sa stea acoperita cu un prosop timp de 20 minute.

Crema de miere sau lotiunea va proteja pielea de ridurile de pe frunte. Acesta este formata dintr-un galbenus de ou, 1 lingurita de miere, 100 ml smantana.

Totul se amesteca bine si se adauga 1 lingura de suc de lamaie si una de votca. Lotiunea sau crema este folosita pe timp de noapte pentru a curata fata.

Usor de realizat este masca de drojdie: utilizati o drojdie de bere pentru prajituri, care este bine frecata si amestecata cu lapte sau ulei pentru a oferi masa cremoasa. Se aplica pe fata si se lasa sa actioneze 20 de minute. Indepartati apoi cu apa calduta.

Pentru a elimina ridurile de la frunte se creste circulatia. In acest scop, dupa spalarea fetei se foloseste o compresa fierbinte pentru 3-4 minute. Apoi, fata se clateste cu apa calduta. Procedura se face in fiecare zi.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu