duminică, 1 septembrie 2013

Eminem in colaborare cu Berzerk

Eminem si-a tinut fanii in expectativa o perioada, dar acum a venit momentul ca asteptarea sa ia sfarsit. Odata cu lansarea single-ului "Berzerk", rapper-ul si-a facut revenirea pe scena muzicala dupa o pauza de trei ani.

Trei ani au avut de asteptat fanii lui Eminem pentru a asculta o noua productie a idolului lor. In urma cu o saptamana, rapper-ul din Detroit a lansat primul single de pe viitorul sau album "The Marshall Mathers LP 2", intitulat "Berzerk". Lansarea a starnit isterie printre fani, dovada ca piesa s-a vandut intr-un ritm ametitor. Conform estimarilor, sunt mari sanse ca, pana pe 1 septembrie, single-ul sa fie vandut in peste 350 000 de exemplare. Eminem vorbeste despre greseala care ar fi putut sa-l coste viata. Cu ce problema s-a confruntat rapper-ul Cu un astfel de start, "Berzerk" are mari sanse sa aiba cale libera spre fruntea clasamentelor, asigurandu-si un loc in Digital Songs si Billboard Hot 100. Lista completa a pieselor din aceste doua clasamente va fi stabilita pe 4 septembrie, insa Eminem nu trebuie sa aiba emotii deoarece noua piesa are potentia si poate sa faca o figura frumoasa.
Eminem nu este la prima experienta de acest gen. In anul 2010, single-ul "Not Afraid" s-a comercializat in 379 000 de exemplare in prima saptamana de la lansare, asigurandu-si locul 1 in Digital Songs, conform estimarilor oferite de Nielsen SoundScan. Piesa a fost prima pe care Eminem a promovat-o de pe discul "Recovery", cel de-al saselea album ajuns pe locul 1 in Bilboard 200 din cariera sa.

Noul album al lui Eminem va fi gata sa apara pe piata pe 5 noiembrie 2013, iar piesa "Berzerk" se va numara printre compozitiile incluse pe disc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu