miercuri, 25 septembrie 2013

Concurs Cris-Tim www.cristim.ro

Campania “Cris-Tim iti hraneste visurile” se desfasoara in perioada 20 septembrie - 31 octombrie 2013. Cumpara orice produs Cris-Tim si poti castiga unul din sutele de premii instant sau marele premiu de 10.000 de euro prin tragere la sorti.
Pentru a participa trimite codul de pe bonul/factura care face dovada ca ai cumparat un produs Cris-Tim si textul "visul Cris-Tim" la numarul de SMS 1800 (tarif normal) sau inscrie-l aici, impreuna cu visul pe care Cris-Tim te poate ajuta sa ti-l indeplinesti. Pastreaza bonul/factura pentru validare!
Atentie: un cod nu poate fi trimis de mai multe ori, chiar daca pe bonul/factura respectiva sunt mai multe produse Cris-Tim.

Un cod inscris corect prin SMS sau site iti ofera sansa de a castiga un premiu instant si iti asigura intrarea in tragerea la sorti pentru marele premiu de 10.000 de euro.

Daca ai trimis codul de bon/factura si visul tau pe site, atunci poti fi norocosul care castiga tableta Samsung Galaxy Tab 2, pe care o oferim prin tragere la sorti, pentru participantii care s-au inscris pe site.

Cumpara cat mai multe produse Cris-Tim si trimite codurile unice de pe bonurile fiscale/facturi pentru a avea cat mai multe sanse de castig!

Premii instant zilnice: Sort - Ai sansa sa castigi un sort pe care sa-l porti in timp ce gatesti mese delicioase pentru cei dragi!
Sandwich Maker - Mic dejun numai bun! Castiga un sandwich maker Heinner, care va rumeni sandwich-urile tale!
Premii instant saptamanale: MP3 player iPod Shuffle - Ia muzica preferata cu tine oriunde!
Aparat foto Samsung - Transforma cele mai frumoase momente in amintiri!
Tableta Samsung Galaxy Tab 2 - Navighezi si te conectezi cu cei dragi!
Premiu web: Inscrie-ti visul pe site si ai sansa de a castiga premiul special, o tableta Samsung Galaxy Tab 2!
Premiul mare:O vacanta, o masina noua sau orice altceva. Castigi 10.000 de euro cu care iti poti indeplini visul!

Citeste regulamentul din sectiuneaRegulament 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu