vineri, 8 ianuarie 2016

www.calatoresticuhenkel.ro Concurs Henkel 2016, castiga o vacanta

Campania promotionala ”Calatoresti cu Henkel!” va avea loc in perioada 05.01.2016 - 06.03.2016, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele /spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotionala participa toate produsele din gamele Schwarzkopf si Vademecum pentru participantii care doresc sa se inscrie pentru destinatia New York, toate produsele din gama FA (cu exceptia FA sapun solid) pentru participantii care doresc sa se inscrie pentru destinatia Rio de Janeiro si toate produsele din gama Syoss pentru participantii care doresc sa se inscrie pentru destinatia Tokyo, produse disponibile la vanzare in magazinele /spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele participante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei, cel putin unul dintre produsele participante si sa pastreze bonul fiscal /factura fiscala primita, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confirma detinerea acestuia /acesteia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS la numarul 1808, a urmatoarelor informatii: numarul bonului fiscal /facturii fiscale primit /primita in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, numele magazinului si destinatia corespunzatoare produselor achizitionate (ex. „BF 205, CORA Pantelimon, New York”), in cadrul perioadei promotionale.

Participantii au la dispozitie si o a doua modalitate de inscriere la promotie, completand aceleasi informatii, respectiv numarul bonului fiscal /facturii fiscale primit /primita in urma achizitionarii a cel putin unui produs participant, numele magazinului si destinatia corespunzatoare produselor achizitionate dar si numarul de telefon, pe website-ul dedicat campaniei: www.calatoresticuhenkel.ro.

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei.

Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal /factura fiscala care atesta cumpararea a cel putin unui produs participant in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, ori ca cel completat pe website-ul dedicat campaniei calatoresticuhenkel.ro.

In cadrul prezentei campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti urmatoarele premii:

A. Premii oferite in cadrul campaniei nationale:

    1 x Vacanta 5 zile New York - Premiul se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia New York. Premiul include bilet avion Bucuresti - New York - Bucuresti pentru 2 persoane, cu Air France, cazare pentru 5 nopti la hotel de min. 3 stele, camera dubla cu mic dejun inclus. Biletul de avion va fi acoperit din punctele de fidelitate Flying Blue.
    1 x Vacanta 5 zile Rio de Janeiro - Premiul se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Rio de Janeiro. Premiul include bilet avion Bucuresti - Rio de Janeiro - Bucuresti pentru 2 persoane, cu Air France, cazare pentru 5 nopti la hotel de min. 3 stele, camera dubla cu mic dejun inclus. Biletul de avion va fi acoperit din punctele de fidelitate Flying Blue.
    1 x Vacanta 5 zile Tokyo - Premiul se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Tokyo. Premiul include bilet avion Bucuresti - Tokyo - Bucuresti pentru 2 persoane, cu Air France, cazare pentru 5 nopti la hotel de min. 3 stele, camera dubla cu mic dejun inclus. Biletul de avion va fi acoperit din punctele de fidelitate Flying Blue.

B. Premii oferite extra pentru cumparaturile realizate in magazinele din reteaua Carrefour:

    3 x Troller - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia New York.
    5 x Ipod Shuffle - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Rio de Janeiro.
    3 x Bonsai - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Tokyo.

C. Premii oferite extra pentru cumparaturile realizate in magazinele din reteaua Cora:

    3 x Troller - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia New York.
    3 x Aparat Cafea - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Rio de Janeiro.
    3 x Kimono - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Tokyo.

D. Premii oferite extra pentru cumparaturile realizate in magazinele din reteaua Kaufland :

    3 x Troller - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia New York.
    3 x Aparat Cafea - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Rio de Janeiro.
    3 x Casti Audio - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia Tokyo.

E. Premii oferite extra pentru cumparaturile realizate in magazinele din reteaua Mega Image:

    50 x Geanta de umar - Premiile se acorda celor care s-au inscris pentru destinatia New York.

Acordarea tuturor premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc in data de 14.03.2016. La tragerea la sorti vor participa expeditorii tuturor mesajelor valide (atat prin SMS, cat si de pe website) receptionate in perioada campaniei, respectiv 05.01.2016 – 06.03.2016.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu