duminică, 2 august 2015

Voteaza cel mai simpatic carciumar Timisoreana

Campania "Voteaza cel mai simpatic carciumar Timisoreana" este organizata pe intreg teritoriul Romaniei in perioada 20 iulie, ora 00.00.00 – 05 octombrie 2015, ora 23.59.59 inclusiv (ora Romaniei).

Produsul participant la campanie este exclusiv sticla 500 ml TImisoreana.

Pentru ca un participant sa poata participa la prezenta Campanie si sa poata intra in posesia unuia dintre premiile acordate in cadrul prezentei campanii, acesta trebuie sa respecte urmatorul mecanism.

Pentru castigarea premiilor constand in halbe speciale Timisoreana:

    Sa achizitioneze cel putin 3 ambalaje de bere Timisoreana 0.5 L pe perioada desfasurarii campaniei din locatiile participante in program si semnalizate cu materiale de comunicare;
    La fiecare 3 ambalaje Timisoreana, Participantul va primi pe loc, in limita stocului disponibil, un card razuibil. Cardul razuibil este acordat pe loc in locatiile participante de catre personalul din locatie.
    Participantul va trebui sa razuiasca zona gri a cardului. Prin razuire, pe fiecare card devine vizibil unul dintre urmatoarele 2 mesaje:
        un mesaj castigator, al unui premiu constand intr-o halba speciala Timisoreana, cu volum de 300 ml: “Felicitari, ai castigat o halba speciala Timisoreana”. In acest caz consumatorul va primi pe loc halba speciala Timisoareana, cu volum de 300ml.
        un mesaj necastigator „Mai incearca”;

Pentru castigarea premiilor constand in televizoare LED Philips:

    Consumatorii care isi voteaza carciumarul preferat trimitand codul locatiei (mentionat pe posterele din locatiile participante) prin SMS la 1718 au sansa de a castiga un TV LED Philips pe zi. In acest caz consumatorul poate trimite codul locatiei inscris pe posterul de campanie (care poate sa fie gasit in locatie) prin SMS la numarul 1718, numar cu tarif normal (valabil in retelele Orange, Vodafone si Telekom).

Premiile oferite in cadrul acestei Campanii sunt:

    Premii oferite prin momente norocoase:
        78 x Televizor LED Philips 81 diagonala
    Premii oferite instant prin razuirea codului promotional:
        250.800 x halba speciala Timisoreana, cu volum de 300 ml

Pentru fiecare premiu instant se va desemna anterior inceperii Promotiei, aleator, prin tragere la sorti cate un moment castigator (definit sub forma: zi, ora, minut) si, respectiv, cate un numar de ordine asociat fiecarui moment castigator (un numar intreg intre 1 si 5). Momentele castigatioare vor fi extrase din intervalul corespunzator perioadei Promotiei si, respectiv, din intervalul orar 08:00 – 22:00. Momentele castigatoare, respectiv numerele de ordine aferente acestora, vor fi consemnate intr-un document scris si autentificat de catre un notar public, ce nu va fi facut public. Va fi desemnat castigator Participantul care introduce in promotie un cod valid dupa un moment castigator si al carui numar de ordine este acelasi cu numarul de ordine corespunzator momentului castigator respectiv.

Premiile constand in halbe de bere Timisoreana se vor acorda pe loc in locatiile participante la program, semnalizate cu materiale de comunicare, pe baza unui borderou continand datele de identificare ale castigatorilor si semnatura de primire.

Premiile constand in televizoare marca Philips vor fi expediate castigatorilor de catre eMAG, la adresele indicate de catre castigatori, pe cheltuiala organizatorului, prin curierat rapid, ulterior incheierii procesului de validare a castigatorilor, in termen de maxim 30 de zile lucratoare de la incetarea Campaniei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu