joi, 22 ianuarie 2015

Miley Cyrus are o avere impresionanta

Miley Cyrus este una dintre cele mai populare artiste ale noii generaţii de tineri. Venitul ei este şi pe măsura talentului şi dăruirii ei pe scenă - peste zeci de milioane de dolari.

În 2014, Miley Cyrus - cântăreaţă şi actriţă, a avut venituri estimate la 160 milioane de dolari. Pe numele din buletin Destiny Hope Cyrus, artista a cunoscut succesul odată cu rolul lui Miley Stewart din seria Disney Hannah Montana.

În anul 2007 a semnat un contract cu Hollywood Records, iar la scurt timp a înregistrat primul ei album de studio ce a servit ca şi coloană sonoră pentru seriile Hannah Montana.

Pentru fiecare episod Hannah Montana, Miley câştiga 15.000 de dolari, astfel că a ajuns să facă milioane din materiale promoţionale, nu mai vorbim de popularitate, sponsorizări şi altele.

Acest prim album s-a vândut în peste 3 milioane de copii doar în Statele Unite. Piesa “See You Again” inclusă pe album a ajuns pe locul 10 în top Billboard Hot 100. Un an mai târziu a lansat albumul Breakout. În 2009, Miley a trecut la muzică country şi modernă.

Cyrus a dublat şi vocea lui Penny din animaţia Bolt, dacă nu ştiaţi. Pentru performanţele sale muzicale, Cyrus a fost nominalizată la Golden Globe Award, categoria Best Original Song. Recent, artista a reuşit să se întipărească şi mai adânc în mintea publicului în urma prestaţiei sale de la MTV Video Music Awards 2013.

La vârsta de 19 ani şi cu 120 milioane de dolari, Miley Cyrus era în fruntea clasamentului celor mai bogaţi tineri din 2011. După ce a mai căştigat bani din muzică, televiziune şi modă, vedeta a ajuns în Top 20 cele mai bogate cântăreţe din lume.

Veniturile ei continuă să crească şi peste 160 milioane de dolari, căci nu degeaba este cea mai de succes artistă Diney sau cum au nimit-o cei de la MTV, Artista Anului 2013.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu