miercuri, 1 octombrie 2014

Promotie Skittles 2014 pe www.skittlesup.com

Promoţia Skittles Up Your Games Night a început pentru rezidenţii din Marea Britanie (Anglia, Scoţia, Ţara Galilor şi Irlanda de Nord), Slovacia, Germania, Franţa, Irlanda, România, Polonia, Portugalia. Participanţii trebuie să aibă cel puţin 16 ani pentru a intra în promoţie.

Pentru a intra în concurs, veţi avea nevoie de un cod alfanumeric unic, găsit pe pachetele promoţionale, în interior. Mergeţi la SkittlesUp.com, introduceţi codul unic şi înregistraţi-vă datele personale.

Perioada promotiei pe teritoriul Romaniei este 02.09.2014 – 31.12.2014.

Sunt permise maxim trei înscrieri pe zi pentru aceeaşi adresă de e-mail. Nu se acceptă aplicaţii comune, pentru un grup de consumatori sau terţe părţi. Toate înscrierile trebuie făcute direct de către persoana care intră în campanie. Înscrierile sindicalizate sau cele care folosesc metode cum ar fi un macro calculator, un script sau utilizarea de dispozitive automate sau procese sau înregistrări multiple prin orice alte mijloace nu sunt permise şi toate aceste înscrieri vor fi descalificate şi orice premiu este pierdut.

Fondul total al premiilor pentru toate ţările participante va fi:

    110 x console Xbox One (disponibile numai pentru următoarele ţări: Marea Britanie, Germania, Franţa, Irlanda)
    40 x console Xbox 360 (disponibile pentru toate celelalte ţări participante)
    200 x jocuri Kinect Sports Rivals pentru Xbox (disponibile doar în următoarele ţări: Marea Britanie, Germania, Franţa, Irlanda)
    200 x jocuri Kinect Sports Ultimate pentru Xbox 360 (disponibile pentru toate celelalte ţări participante)
    500.000 x şepci Zoo Tycoon Avatar (cod unic de descărcat de către câştigător)
    1.000.000 x permis de trecere pentru 3 zile Xbox Live Gold (cod unic de descărcat de către câştigător)
    35,000,000 x fundaluri digitale Skittles

Toate premiile vor fi oferite într-un moment de acordare a premiilor (zi, oră, minute, secunde). Fiecare moment de acordare a premiilor a fost selectat în prealabil, aleatoriu şi în condiţii de securitate. Câştigătorii vor fi informaţi online cu privire la premiul câştigat.

Consolele Xbox vor fi livrate la adresa prezentată pe formularul de înscriere on-line. Aceste premii vor fi expediate, acolo unde este posibil, în termen de 28 de zile de la validarea câştigătorilor şi confirmarea adresei. Acolo unde este posibil, vom depune eforturi pentru a oferi câştigătorilor o consolă Xbox sau Jocuri Xbox Kinect Sports în limba locală, dar ne rezervăm dreptul de a oferi console şi jocuri în limba engleză. Premiile digitale pot fi solicitate prin intermediul SkittlesUp.com sau consola dvs. Xbox. Un email de confirmare va fi trimis la adresa de e-mail înregistrată pe formularul de înscriere on-line.

Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu