joi, 30 octombrie 2014

Klaus Iohannis are 7 case

Candidatul ACL la alegerile prezidenţiale, Klaus Iohannis, a declarat că nu înţelege de ce PSD îl atacă pentru că are şase case, în condiţiile în care preşedintele PSD, Victor Ponta, are şapte case, dar a declarat doar trei.

Iohannis a continuat şi a spus că cele şase case pe care le deţine valorează „cam cât apartamentul lui Ponta”. El a spus că a pornit afacerile imobiliare după ce a vândut un apartament cu patru camere, cumpărat în rate de la stat, pe care l-a vândut ulterior, iar cu banii şi-a luat o casă. „Preţul obţinut pe apartament a acoperit bună parte din cât a costat casa, iar diferenţa a fost acoperită din banii de meditaţii”, a spus Iohannis la o televiziune.

„Toate au fost cumpărate din bani cinstiţi”, a continuat el.

Klaus Iohannis a declarat recent că a greşit când a răspuns „ghinion" la întrebarea jurnalistului Claudiu Pândaru, în cadrul dezbaterii „Vreau preşedinte”, de la Gândul Live, referitoare la câte case îşi permite un profesor dintr-o leafă de dascăl. În cadrul emisiunii, liderul PNL, rugat să se pună în poziţia unui profesor care a muncit o viaţă, dar nu a reuşit să cumpere „prin muncă cinstită şase case”, a răspuns: „ghinion”.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu