Contine vitamina A, vitamina C, vitamina E, fier, calciu, magneziu si aminoacizi. Vorbim de un suc baut in principal pentru ca e o sursa concetrata de nutrienti, sucul din iarba de grau.
Il intalnim in meniurile restaurantelor Raw Vegan,
dar care sunt beneficiile sale pentru sanatate? Sucul in iarba de grau
este folosit pentru cresterea productiei de hemoglobina, substanta
chimica in celulele rosii din sange care transporta oxigenul; regleaza
nivelul zaharului din sange; previne aparitia cariilor dentare;
imbunatateste vindecarea ranilor si previne infectiile bacteriene.
De asemenea, este utilizat pentru indepartarea metalelor grele, a
agentilor cauzatori de cancer din organism si elimina toxinele din sange
si ficat.
Unii oameni folosesc sucul din iarba de grau pentru a preveni
aparitia parului alb, pentru reducerea tensiunii arteriale, pentru
imbunatatirea digestiei si pentru reducerea nivelului de colesterol.
Sucul este de asemenea utilizat pentru a trata diferite afectiuni ale tractului urinar, inclusiv infectii ale vezicii urinare, uretrei si prostatei, hipertrofia benigna de prostata ( BPH ), pietre la rinichi.
Alte utilizari includ tratamentul tractului respirator, inclusiv
raceala, tuse, bronsita, febra si dureri de gat, tendinta de infectie,
guta, tulburari hepatice, colita ulcerativa, dureri articulare si
probleme cronice de piele.
Sucul de grau este folosit ca tratament alternativ in afectiuni precum cancer si artrita.
Sucul de iarba de grau este o bautura sanatoasa si populara. Insa
multi specialisti recomanda ca aceasta sa se bea pe stomacul gol si
imediat dupa extractia ierbii. Dar nu exista nicio cercetare care sa
certifice acest lucru.
Cum functioneaza?
Sucul de iarba de grau contine substante chimice care ar putea avea
actiune antioxidanta si anti – inflamatorie, de aceea unii oameni cred
ca ar putea fi de ajutor in tratarea colitei ulcerative. Acesta contine,
de asemenea, un produs chimic care pare sa lupte impotriva infectiilor
bacteriene.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu