marți, 15 iulie 2014

Campanie Caroli 2014

Campanie Caroli 2014 pe facebook, Retete de voie buna.

20 de ani de grija pentru cei dragi. Arata-ne cat de mult tii la gust pentru cei dragi si Caroli te premiaza
Campania este organizata si se desfasoara pe pagina de Facebook Caroli,
www.facebook.com/caroli.romania.

Campania se va desfasura in perioada 4 iulie - 14 septembrie 2014.

Campania dureaza 11 saptamani si este compusa din 2 etape. Prima etapa, “Provocarile Saptamanii” dureaza 10 saptamani (8+2). A doua etapa, “Finala”, dureaza 1 saptamana, in a 11-a saptamana din durata Campaniei.

Provocarile Saptamanii – utilizatorii trebuie sa inscrie in concurs o reteta originala care sa contina ingredientul Caroli al saptamanii. Ingredientele Caroli din primele 8 saptamani sunt stabilite de Organizator, iar ingredientele Caroli din urmatoarele 2 saptamani raman la alegerea participantilor.

    In fiecare saptamana, Caroli lanseaza o provocare – participantii trebuie sa gateasca o reteta cat mai creativa, cat mai apetisanta si plina de voie buna, folosind neaparat ingredientul obligatoriu pentru acea saptamana.
    Ingredientul este un produs din portofoliul Caroli, facut cunoscut prin aplicatie si prin postari pe facebook in prima parte a primei zile din fiecare saptamana de concurs. Participantii pot folosi orice alte ingrediente, cu exceptia mezelurilor produse de alte companii decat Organizatorul.
        Saptamana 1 – Cremwursti piept pui
        Saptamana 2 – Salam Victoria Decor
        Saptamana 3 – Carnati bere vid vrac
        Saptamana 4 – Sunca Praga
        Saptamana 5 – Piept Pui afumat
        Saptamana 6 – Cremwursti de porc
        Saptamana 7 – Carnati de porc afumati extra
        Saptamana 8 – Costita afumata extra
        Saptamana 9 – Ingredient Caroli la alegerea participantilor
        Saptamana 10 – Ingredient Caroli la alegerea participantilor
    Cea mai apetisanta si mai creativa reteta din fiecare saptamana este recompensata cu un premiu saptamanal. Reteta castigatoare este desemnata prin vot public.

Finala – doar castigatorii probelor saptamanale pot participa in aceasta faza.

    Provocarea FINALA consta in: pregatirea unui meniu compus din doua retete creative (un fel principal si un aperitiv sau o supa) pe baza ingredientelor alese de Organizator pentru proba finala. Cele 5 ingrediente alese pentru finala vor ramane secrete pana in momentul anuntarii provocarii finale, dupa desemnarea celui de-al 10-lea castigator saptamanal. Participantii la proba finala trebuie sa foloseasca cel putin unul din cele cinci ingrediente in fiecare reteta si cel putin trei din cele cinci ingrediente in total, in meniu.
    Meniul trebuie fotografiat, descris si incarcata pe platforma de concurs folosind aplicatia dedicata. Un participant se poate inscrie o singura data.
    Ingredientele sunt produse din portofoliul Caroli, facute cunoscute prin aplicatie si prin postari pe Facebook in prima parte a primei zile a saptamanii finale. Participantii pot folosi orice alte ingrediente, cu exceptia mezelurilor produse de alte companii decat Organizatorul.
    Cel mai apetisant si creativ meniu este desemnat castigatorul marelui premiu. Meniul castigator este desemnat de public si de un juriu format din 3 reprezentanti ai Organizatorului. Votul publicului pentru cea mai apreciata reteta este egal cu votul unui membru al juriului.
    Participantii, dupa ce vor publica meniul pe platforma de concurs, vor putea sa-i dea share pe pagina proprie de facebook, incurajandu-si prietenii si fanii sa-i voteze.

Utilizarea aplicatiei:

    Pentru a participa la campanie, utilizatorii trebuie sa acceseze contul personal de Facebook, si sa foloseasca aplicatia “Retete de Voie Buna” din pagina de Facebook Caroli
    Pentru a inscrie materiale in campanie, utilizatorii aplicatiei trebuie sa apese butonul “Inscrie o reteta” din partea stanga a paginii aplicatiei.
    In ferastra de tip pop-up care se deschide, utilizatorii vor descrie reteta proprie si vor incarca o fotografie cu acesta. Descrierea include numele retetei, ingredientul sau ingredientele Caroli folosite, alte ingrediente, instructiuni si timpul de preparare.
    Pentru fotografii, se va deschide o fereastra de sistem pentru a selecta si alege fisierul dorit pe computer sau alt dispozitiv de stocare atasat. Pentru a completa actiunea, utilizatorii trebuie sa bifeze ca sunt de acord cu Termenii si Conditiile campaniei si sa apese pe butonul “Incarca Reteta”.
    Daca inscrierea se face cu succes, aplicatia afiseaza un mesaj de confirmare, altfel afiseaza un mesaj de eroare.
    Materialele publicate vor aparea in galeria aplicatiei, unde pot fi votate folosind sistemul propriu de notare, cu note, in ordine crescatoare, de la 1 la 5 stele, si redistribuite folosind butonul “Share”. Like-urile acordate pentru postari nu se cumuleaza cu notele acordate cu stele.
    Utilizatorii pot participa cu un numar nelimitat de retete originale pe durata primei etape a campaniei, insa notele sunt individuale pentru fiecare reteta si nu se cumuleaza. In etapa finala, doar castigatorii premiilor saptamanale pot participa, cu o singura reteta (meniu cu 2 retete, incarcat in aplicatie sub forma unei singure retete) de persoana.
    Votul se face prin deschiderea paginii individuale a retetei si alegerea unui scor, care variaza de la 1 la 5 stele. Scorul final se calculeaza pe baza formulei Bayes care ia in considerare numarul de voturi si numarul de stele pentru fiecare vot, precum si un prag minim de voturi.

In cadrul Campaniei Caroli “Retete de Voie Buna” se acorda:

    10 premii saptamanale constand in aparate electronice, electrocasnice si obiecte de uz casnic, diferite in fiecare saptamana:
        Rohnson R250 Grill 2000 W
        Set 7 cutite Inox + Supinix + tocator lemn
        Feliator 15 cm diam TH FS1500M
        Masina tocat carne H MG1010
        Set 5 piese alumiorange ATH
        Philips robot HR7761 750W
        Gratar reglabil Texas TH 20X24
        Gorenje Storcator leg/fructe
        Samsung ME73A cup mic 20 l, solo
        Cafetiera Bosch 1100 W, 1.25 lit
    1 premiu la finalul campaniei, constand in:
        curs profesional de gatit, oferit sub forma de voucher, organizat in perioada octombrie - noiembrie 2014 de catre Gastronomist
        un contract de 3 luni cu Caroli Foods Group prin care castigatorul devine bloggerul de retete Caroli si primeste o compensație de 440 Lei net pe luna timp de 3 luni, echivalentul a 100 euro net pe luna, la cursul de schimb 1 Eur = 4,4 Ron, plus ingredientele necesare pentru a gati cate o reteta de voie buna in fiecare saptamana, timp de 3 luni, si pentru a o publica pe pagina de Facebook Caroli

Premiile saptamanale se acorda pe baza punctajului obtinut pe baza voturilor valid exprimate, folosind sistemul propriu de notare, de la 1 la 5 stele. Se iau in considerare doar voturile exprimate in saptamana fiecarei probe (voturile exprimate ulterior nu sunt contorizate). Punctajul se calculeaza folosind formula Bayes.

Premiul cel mare se acorda de catre un juriu format din reprezentanti ai Organizatorului care vor lua in considerare creativitatea, originalitatea, adecvarea si executia retetelor, tinand cont si de alegerea fanilor.

Castigatorii vor fi anuntati pe pagina Facebook Caroli si pe www.caroli.ro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu