miercuri, 4 iunie 2014

Promotie Dr. Oetker pe www.milkshake.droetker.ro

La aceasta Campanie participă următoarele produse marca Dr. Oetker, ce conțin eticheta promoțională și care se comercializează pe teritoriul României, în perioada campaniei (01.06.2014 ora 00.00.00 – 31.08.2014 ora 23.59.59, ora României):
Milkshake ciocolată 32 g
Milkshake vanilie 32 g
Milkshake căpșuni 32 g
Milkshake banane 32 g
Milkshake mentă 32 g
Participanții la prezenta Campanie trebuie să:
Înscrie codul promoțional unic prin:
* SMS, la numărul 1839 (număr cu tarif normal stabilit de rețelele de telefonie mobilă din care este trimis SMS-ul; numărul este valabil în următoarele rețele de telefonie mobilă: Vodafone, Orange, Cosmote). Mesajul de SMS trebuie să conțină codul unic de pe eticheta promoțională. După ce SMS-ul a fost trimis, participanții vor primi un mesaj de confirmare;
* WEB, la adresa www.oetker.ro, în secțiunea dedicată campaniei. Participanții trebuie să completeze formularul de participare, cu datele personale (nume, prenume, număr de telefon valid, adresa de e-mail, adresă de domiciliu și data nașterii), să introducă codul de pe eticheta promoțională.
Participanții au șansa să câștige prin extragere lunară:
- un shaker (dacă au înscris 1 sau 2 coduri unice în luna respectivă). În fiecare lună, în cadrul extragerii se vor desemna câștigătorii a 100 de shakere.
- un set pentru picnic, format din umbrelă de plajă, pătură de picnic, cooler bag pentru picnic, joc fotbal pentru outdoor (dacă au înscris 3 sau 4 coduri unice în luna respectivă). În fiecare lună, în cadrul extragerii se vor desemna câștigătorii a 10 de seturi pentru picnic.
- o vacanță în Grecia pentru 4 persoane (dacă au înscris minim 5 coduri unice în luna respectivă). În fiecare lună, în cadrul extragerii se va desemna câștigătorul unei vacanțe în Grecia pentru 4 persoane.
Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu