miercuri, 21 mai 2014

Concurs Pall Mall pe www.planuri-mari.ro, planuri de vacanta

O nouă promoție la Pall Mall este disponibilă pe planuri-mari.ro din 26 mai 2014.

Concursul Pall Mall continua vara aceasta pentru planuri de vancanta trimite codul Pall Mall 2014. Pall Mall te invită să îți alegi destinația de vacanță.

Campania se desfăşoară în perioada 26 mai – 13 iulie 2014 şi, în tot acest timp, poţi câştiga instant unul din sutele de mii de premii pe care le oferim. Citeşte şi află cum poţi câştiga, de la vacanţa perfectă până la ochelarii de soare care vin cu tine în vacanţă! Cum câştig o vacanţă şi un aparat foto
Foarte simplu: introdu un cod din pachetele participante, alege-ţi destinaţia preferată şi află pe loc dacă ai câştigat!
Pentru a intra în posesia premiului, te rugăm să păstrezi cel puţin un talon cu unul dintre codurile valide introduse înainte de câştigarea premiului.
Trimite minim un cod din pachetele participante
* pe site www.planuri-mari.ro
* sau prin sms la 1833
şi poţi câştiga unul dintre cele 300.000 de premii instant: ochelari de soare şi pachete.
Pentru mai multe detalii despre condiţiile de participare şi acordarea premiilor, contactează Infoline 021.320.40.47 (de luni până sâmbătă, în intervalul orar 9:00-19:00) sau citeşte regulamentul promoţiei.
Premii:
* 49 vacante turistice in Romania + aparat foto Canon
* 150.000 ochelari de soare
* 150.000 pachete Pall mall
Participa la concurs

24 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Actuala promotie, o mare magarie. Te duci sa-ti ridici un amarat de premiu(ochelari) in tot sectorul 2-3 si vanzatoarele de la Mol iti rad in fata si iti spun ca nu au primit decat tigari.Oare cine minte,voi sau ele?Eu ca si multi altii ne-am lasat de cumparat tigari produse de aceasta firma.

    RăspundețiȘtergere
  3. ATXAEMX , BKTBDRA , CKKBMTX , Cica asa primesti msj ca ai castigat o pereche de ochelari si sa te duci sa-i ridici pe baza codurilor . Mincinosii !!!!!!!!!!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. E o mare cacanarie pentru fraieri? Eu am 4 coduri castigatoare si nici pana astazi nu am reusit sa-mi revendic premiul din Benzinariile Mol sector 3.

    RăspundețiȘtergere
  6. E o mare cacanarie pentru fraieri? Eu am 4 coduri castigatoare si nici pana astazi nu am reusit sa-mi revendic premiul din Benzinariile Mol sector 3.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si de unde se pot ridica ochelarii? Am fost in 4 Benzinarii Mol si nu aveau. Ai draqu de mincinosi

    RăspundețiȘtergere
  8. Tatamare o sa mai fumeze tigari produse de ei

    RăspundețiȘtergere