Se stie ca mierea este un compus cu cei mai multi carbohidrati asimilabili,
singurul aliment acceptat ca fiind cel mai eficient pentru a genera
caldura, de a crea si inlocui energia, si mai mult, pentru a forma
anumite tesuturi.
Consumul zilnic de miere ridica nivelurile de
compusi antioxidanti din sange, potrivit unui studiu prezentat la
reuniunea 227th a American Chemical Society in Anaheim din Canada.
Biochimistul Heidrun Gross si colegii sai de la Universitatea din
California, au facut un studiu in acest sens si au oferit celor 25 de
participanti cate patru linguri de miere pe zi timp de 29 de zile in
plus fata de dieta lor regulata, si la finalul acestui interval a luat
probe de sange comparandu-le cu cele ale studentilor care nu au consumat
deloc miere. A observat o legatura directa intre consumul de miere a
subiectilor si nivelul de antioxidanti polifenolici in sangele lor.
Asadar, consumati cat mai multa miere si produse ale stupului daca vreti sa fiti sanatosi, frumosi si rezistenti.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu