luni, 20 ianuarie 2014

Piturca nu scapa de plata celor 12.000 de lei lunar, pensia alimentara

Selecţionerul Victor Piţurcă nu scapă de plata celor 12.000 de lei lunar, pensia alimentară pe care i-o datorează lui Edan, fiul de 6 ani pe care-l are cu fosta balerină Vica Blochina. Antrenorul încercase să suspende provizoriu obligaţia de plată, însă judecătorii nu i-au dat câştig de cauză. 

Pledoariile avocatelor celor doi n-au contat în faţa judecătorilor Curţii de Apel Bucureşti care în urmă cu câteva minute, au decis că pentru binele copilului, selecţionerului să-i fie respinsă cererea de suspendare a plăţii pensiei alimentare, aşa că antrenorul nu mai poate fenta deloc obligaţia de a-şi întreţine fiul.
Reamintim că balerina lituaniancă Vica Blochina a fost amanta lui Victor Piţurcă timp de 16 ani, iar din rodul iubirii lor a venit pe lume Edan, un băieţel care seamănă leit lui Piţi. Cum acesta nu a dat nici un semn că ar vrea să-şi recunoască fiul, Vica l-a dat în judecată, cerându- i atât recunoaşterea paternităţii, cât şi o pensie alimentară pe măsură. După un an, Vica a câştigat procesul, când instanţa a decis ca Piţurcă să-i ofere retroactiv fiului său 100.000 de euro şi să-i plătească lunar o pensie de 9.000 de euro. Ulterior, obligaţia de întreţinere a fost redusî de magistraţi la 12.000 de lei.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu