luni, 27 ianuarie 2014

Misterioasa civilizatie care construia piramide in trecut

Mai multe structuri megalitice prăbușite, care au fost descoperite în Indonezia, i-au fascinat pe arheologi. Sub aceste dărmături, a fost descoperită o piramidă cu o vechime cuprinsă între 9000 și 20.000 de ani.
Gunung Padang, poartă numele sitului arheologic și se află la circa 120 de kilometri de Jakarta. Pentru prima dată a fost consemnat în 1914, după care au început săpăturile și exploatarea sa. De-a lungul timpului, s-au realizat numeroase descoperiri care au fascinat întreaga lume.
Omul de știință Frank Joseph, consemnează în revista de specialitate New Dawn detalii uluitoare despre Gunung Padang. Au fost descoperite mai multe pietre care sunt aliniate precum un ceas sau observator astrologic. Mai mult de atât, structurile megalitice și inclusiv piramida au o vechime incredibil de mare. Chiar dacă pare de-a dreptul nebunesc, construcțiile antice au o vechime de peste 9000 de ani, care poate merge și până la 20.000 de ani.
Aceste cifre sunt nebunești pentru că în urmă cu 20.000 de ani, conform istorie actuale, nu ar fi putut exista nicio civilizație atât de avansată încât să construiască piramide, observatoare astronomice și clădiri atât de bine finisate.
Joseph susține că această civilizație misterioasă provine de pe un continent dispărut de lângă Asia. Conform dovezilor găsite în situl arheologic, cei care au construit Gunung Padang erau extrem de avansați din punct de vedere tehnologic. Pietrele care au fost utilizate la ridicarea orașului antic au o proprietate greu de explicat. Atunci când sunt lovite rezonează exact la fel ca un clopot de mari dimensiuni.

Nu se știe cu exactitate de unde provin aceste pietre și ce a putut să le transforme astfel, dar este cert că această civilizație misterioasă, care a trăit pe teritoriul Indoneziei de astăzi demonstrează încă o dată faptul că istoria omenirii este mult mai amplă decât ne place să credem.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu