vineri, 11 octombrie 2013

O femeie a decedat la moastele Sfintei Parascheva

O femeie de 61 de ani a murit, vineri, la Iaşi, în timp ce participa la perelinajul la moaştele Sfintei Parascheva, după ce a intrat în stop cardio-respirator.
Femeia, cunoscută cu probleme cardiace, a fost dusă de urgenţă cu o ambulanţă la Spitalul „Parhon” din municipiu, însă medicii nu au reuşit să o salveze. „Echipa de pe ambulanţă a efectuat manevrele de resuscitare, iar femeia a fost dusă la Spitalul Parhon, fiind transportată la Secţia ATI, unde, din păcate, a murit”, a declarat medicul coordonator al Serviciului de Ambulanţă Iaşi, dr. Luminiţa Budron.
Din primele informaţii femeia, care avea fibrilaţii ventriculare, a mers să se închine la moaştele Sfintei Parascheva încă din noaptea de joi spre vineri şi i s-a făcut rău din cauza oboselii şi a lipsei de hrană. Potrivit Jandarmeriei, acesta nu este singurul incident, 30 de persoane leşinând în timp ce stăteau la coadă. Peste 20.000 de perelin au format un rând de doi kilometri, vineri, pentru a se închina la moaştele Sfintei Paraschiva, scoase într-o procesiune în incinta Catedralei Mitorpolitane din Iaşi, apoi depuse în incinta lăcaşului de cult.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu