joi, 26 septembrie 2013

Miley Cyrus revine cu gasca de prieteni intr-un videoclip

Miley Cyrus revine cu un nou videoclip - "23", alături de o gaşcă de prieteni. Artista pregăteşte şi lansarea documentarului despre viaţa ei.

Miley Cyrus este în continuare obraznică în videoclipul piesei "23", în care apare împreună cu Mike Will Made It, Juicy J şi Wiz Khalifa.

O putem admira pe Cyrus în laboratorul de chimie unde face treburile aşa cum ştie ea mai bine, cum îl supără pe domnul director, cum face faţă cu brio rapperi-lor care o acompaniază, toţi mulându-se pe ideea de băieţi de cartier.

În videoclipul regizat de Hannah Lux Davis, Miley îşi păstrează atitudinea de fată rea, aşa cum a fost şi la premiile MTV Music Video Awards 2013.

De curând, Cyrus, 20 de ani, a pozat nud pentru revista Rolling Stone. Apariţia pe coperta revistei Rolling Stone vine după ce cei de la Vogue au decis să retragă coperta cu Miley.

Documentarul "Miley - The Movement" va avea premiera pe 2 octombrie 2013 la orele 22:00 în Statele Unite. Miley Cyrus îşi va prezenta în cele 60 de minute  atât viaţa personală, cât şi cea profesională. "Miley-The Movement" va fi lansat şi pe canalele MTV din iîntreaga lume.

http://www.youtube.com/watch?v=bbEoRnaOIbs#t=225

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu