vineri, 27 septembrie 2013

Cum ne putem ingriji buzele

Buzele sunt o parte care atrage ochii oamenilor, dacă acestea sunt suculente şi creeaza un sentiment de moliciune şi căldură.
Foarte des buzele sunt crapate şi uneori sangereaza.Acesta este un semn că acestea sunt uscate şi au nevoie de îngrijire specială. Inainte de a aplica un ruj,unge-le cu balsam hranitor pentru a atenua delicat pielea.
Este de asemenea necesar pentru a exfolia cu regularitate zona.Periuta de dinti va face un masaj perfect buzelor. Dar nu exagerati, masati-le cu o perie moale, deoarece acestea sunt sensibile. Un alt truc util, care va înfrumuseţa mai mult buzele este de a aplica inainte de culcare, o crema hidratanta pe buze. Aveţi posibilitatea să le ungeti si cu ulei de migdale pe care il gasiti la farmacie.
Daca buzele sunt foarte subtiri, este bine sa folositi un ruj stralucitor pentru a creşte volumul vizual.Dacă-le cu un creion deschis si nu folosi nuante inchise.De asemenea rujul ar trebui să fie in acelaşi ton cu creionul.
Dar în cazul în care natura a fost generoasa si si ai buze ”dotate”, puteţi purta atat un ruj strălucitor cat si unul in nuante întunecate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu