sâmbătă, 14 septembrie 2013

Concurs e-on 2013 pe myline-eon.ro

Intra pe https://myline-eon.ro/concurs/ si intra in concurs
E.ON Energie România a lansat o nouă campanie-concurs “Ai undă verde la factura online!”, pentru consumatorii de gaze naturale și de energie electrică. În concurs – ne-a informat Corneliu Zaiț, specialist senior în Comunicare Externă la Departamentul de Comunicare Corporatistă a E.ON România. În concurs vor intra și cei care primesc deja factura în format electronic, dar și noii utilizatori care vor opta de acum înainte pentru acest serviciu. Prin alegerea facturii electronice, clienții E.ON pot câștiga cele 42 de premii puse în joc.
Campania concurs se va derula până pe 10 decembrie. La competiție, pentru premiile puse în joc (3 tablete, 9 smartphone și 30 de pachete Energy Saving – becuri economice cu led și stații meteo inteligente) pot participa clienții casnici persoane fizice, iar înscrierea în concurs se face automat pe https://myline-eon.ro/concurs/, prin exprimarea opțiunii pentru primirea facturii în format electronic. Tragerea la sorți se va face lunar, iar premiile se vor acorda în trei etape: 11 octombrie, 11 noiembrie și 11 decembrie, lunar fiind acordate câte o tabletă, 3 smartphone și 10 pachete Energy Saving.
Până în prezent sunt înregistrați pe platforma E.ON Myline aproape 195.000 de clienți, din care circa 28% au optat pentru factura electronică. “Prin noua campanie – ne-a declarat Dan Morari, directorul general al copaniei – E.ON Energie România dorește să sublinieze avantajele pe care le aduce consumatorilor de gaze naturale și electricitate factura electronică și anume rapiditate, eficiență și timp câștigat. Totodată , cei care optează pentru acest serviciu modern dovedesc mai multă responsabilitate față de mediu, fiindcă în acest fel își aduc în mod direct contribuția la tipărirea a câtor mai puține facturi”.
Clienții casnici E.ON care doresc să opteze pentru acest serviciu pot primi facturile electronice de gaze naturale și electricitate în baza unei opțiuni exprimate pe portalul E.ON Myline.
Regulamentul concursului este postat pe pagina web a companiei www.eon-energie-romania.ro. (Petru DONE)

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu