sâmbătă, 28 septembrie 2013

Ai dureri musculare intense? Ce trebuie facut

Un sistem articular sanatos este garantul unei vieti echilibrate. Fiind esentiale in desfasurarea unei vieti normale, articulatiile trebuie ingrijite si intarite, pentru ca acestea sa poata oferi in continuare sprijin si mobilitate organismului nostru.
Dar ce ne facem cand articulatiile ne sunt afectate de diferite boli?
Bolile articulare prezinta o patologie foarte variata, existand peste 200 de boli de acest fel. Toate articulatiile din corp sunt predispuse bolilor articulare, acestea afectand stabilitatea sistemului musculo-scheletal.
Din cauza procesului de imbatranire al populatiei, statisticile demonstreaza ca frecventa bolilor articulare este in crestere,. Mai mult de 50% dintre aceste boli cronice sunt reumatisme degenerative, in aceasta categorie intrand si artoza, de care sufera aproximativ 4 milioane de romani.
Cum ne dam seama ca articulatiile ne sunt afectate de aceste boli? Simptomele se pot manifesta diferit, insa toate cauzeaza dureri profunde si deloc de neglijat: inflamarea uneia sau mai multor articulatii rigiditate matinala prelungita, dureri la nivelul coloanei lombare, meteodependenta – frigul sau umezeala accentueaza durerile articulatiilor, dureri recurente sau sensibilitate dureroasa articulara, imposibilitatea de a misca normal o articulatie, inrosirea si caldura locala obiectivata la nivelul unei articulatii, febra nejustificata, scadere in greutate corporala sau slabiciune asociate cu durerea articulara.
Fie ca este vorba despre boli autoimune, artrite sau boli infectioase, daca sunt tratate corespunzator, nu iti vor mai afecta atat de mult viata.
Abordate corect, bolile articulare pot fi prevenite, incetinite sau chiar stopate, prin administrarea de substante care calmeaza durerea si inflamatia (harpagozide) si substante care protejeaza si regenereaza cartilajul articular (glucozamina si condroitina).
In cazul problemelor articulare puteti folosi cu incredere Fleximobil, singura forma orala cu efect analgezic si regenerant articular optim dozata.
Fleximobil se prezinta sub doua forme de administrare:
Plicuri: calmeaza durerea si inflamatia la o ora de la administrare, stimuleaza formarea cartilajului si stopeaza distrugerea acestuia.
Gel: completeaza local actiunea Fleximobil plicuri, scazand cu 51% durerea in articulatii (datorita actiunii sinergica a ingredientelor din compozitie: gheara-diavolului, arnica, camfor, ulei de menta).

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu