sâmbătă, 9 mai 2015

Concurs Star Pufuleti 2015 www.comoarastar.ro

Specialistii in rontaiala au ascuns in pungile Star Pufuleti cu banda promotionala abtibilduri cu Minionii. Campania va avea loc atat in Romania cat si in Republica Moldova, iar produsele participante la campanie vor fi urmatoarele: in Romania - Star Pufuleti Cascaval  80 g/125 g, Star Pufuleti Pizza 76 g, Star Pufuleti Arahide si Alune 86 g, Star Pufuleti Saltareti 71 g; in Republica Moldova - Star Pufuleti Cascaval 73 g, Star Pufuleti Pizza 70 g. Pentru a participa trebuie sa cautati cele 50 de modele diferite de jucarii abtibild cu Minionii, apoi cautati unul din cele 350000 de cataloage promotionale sub forma de poster si sa lipiti in el cele 50 de abtibilduri.
La final completati corect datele personale: nume si prenume, adresa si numarul de telefon, si trimiteti catalogul la adresa agentiei SC VOXLINE COMUNICATION SRL, Bucuresti, Oficiul Postal nr.15, Casuta Postala nr.15, Romania (puteti opta si pentru trimiterea catalogului prin colet postal, in vederea returnarii sumei platite pentru expediere)
Premiile constau in:
- garantat un kit de accesorii cu Minionii
- 3 jucarii anti-stress in forma de Minioni
- 1 pereche de ochelari de Minion
- 1 minge de plaja cu Minionii
- 1 geanta termica cu Minionii
- 1 rama foto magnetica cu Minionii.
Pentru mai multe detlarii, consultati regulamentul complet pe pagina de Facebook Star Romania sau pe site-ul www.comoarastar.ro.
Campania se va desfasura in perioada 1 mai - 24 iulie 2015.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu