miercuri, 22 aprilie 2015

www.delma.ro, Introdu codul Delma 2015

Campania se va desfasura la nivel national in perioada 20 aprilie 2015 - 23 iunie 2015.
La Campanie participa urmatoarele produse: Delma Sandvis 250 g, Delma Sandvis 500 g, Delma Sandvis 1.000 g comercializate / distribuite in perioada campaniei, avand aplicate pe capacul cutiilor codurile promotionale unice de participare si numarul de telefon / adresa de website la care se pot inscrie codurile promotionale, si Delma cu Unt 500 g, Delma cu Unt si Gust Paine Pe Vatra 500 g si Delma cu Unt si cu Sare 500 g comercializate/ in perioada campaniei, avand aplicate pe capacul cutiilor o eticheta promotionala ce contine vizualul, mecanica, codul promo si premiile campaniei.

Participantii trebuie sa pastreze capacele cutiilor Delma Sandvis  (variantele Delma Sandvis 250 g, Delma Sandvis 500 g, Delma Sandvis 1.000 g) sau capacul si eticheta promotionala pentru variantele Delma cu Unt 500 g, Delma cu Unt si Gust Paine Pe Vatra 500 g si Delma cu Unt si cu Sare 500 g, ce contin codurile promo pe care le-au inscris, pentru ca in cazul contactarii acestora ca potentiali catigatori sa le poata prezenta spre a fi validati drept catigatori in vederea inmanarii premiului.

Pentru a participa la campanie, consumatorii trebuie sa achizitioneze orice produs Delma participant la campanie si sa trimita catre organizator in perioada campaniei, codul promo tiparit pe capacul cutiei sau pe eticheta promotionala de pe produsul Delma achizitionat, folosind una din urmatoarele doua modalitati de inscriere prezentate in continuare:

    prin SMS la numarul 1870 (numar cu tarif normal valabil in retelele Orange, Vodafone, Telekom Mobile)
    prin inscrierea directa pe pagina web a campaniei, completand formularul de inscriere ce se afla postat pe pagina campaniei de pe www.delma.ro

Un cod promo va putea fi lnscris ln Campanie de catre un singur participant, doar prin una dintre modalitatile de inscriere.

ln cadrul acestei campanii se acorda in total 66 premii dupa cum urmeaza:

    65 de premii zilnice, dintre care:
        13 premii din categoria „sandwich maker". Model: Philips HD2392/90.
        13 premii din categoria „cafetiera". Model: Philips HD7459/20;
        13 premii din categoria „prajitor de paine". Model: Philips HD2595/00;
        13 premii din categoria „masina de pane". Model: Philips HD9015/30;
        13 premii din categoria „robot de bucatarie". Model: Philips HR7627/00;
    Marele premiu in bani: suma de 10.000 lei.

Toate premiile se vor acorda prin tragere la sorti.

Cele 65 de premii zilnice corespund celor 65 de zile in care se desfasoara Campania. Se va acorda cate un premiu pentru fiecare zi de Campanie. La fiecare extragere zilnica vor participa toate codurile inscrise in Campanie, cu exceptia celor care au fost extrase la trageri la sorti anterioare.

Acordarea marelui premiu: toate codurile inscrise in Campanie vor participa la tragerea la sorti finala in urma careia se va acorda marele premiu.
.Participa la concurs

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu