marți, 4 noiembrie 2014

Samsung Galaxy S6 va avea un design schimbat total

Desi este inca in faza incipienta a producerii, Galaxy S6 se anunta a fi cel mai tare telefon de pe piata

Samsung a lansat toate telefoanele programate pentru 2014, astfel ca toata concentrarea in acest moment este pe urmatorul telefon de top. Iar acesta va fi Galaxy S6. Conform celor de la Sam Mobile, cei de la Samsung au atribuit un nume de cod interesant pentru S6 si anume 'Project Zero'.

Este pentru prima data cand Samsung a ales un astfel de nume de cod - in trecut, erau atribuite litere pentru telefoanele lansate. Project J era Galaxy S4, Project H era Note 3, Project K era S5 iar Project T era Note 4.

Cei de la Samsung vor porni dezvoltarea noului varf de gama de la zero, cu o viziune total noua. Gigantul corean incearca sa dezvolte ceva nou si diferit odata cu Galaxy S6. Acest lucru inseamna ca productia in masa pentru smartphone va fi amanata pana in luna ianuarie, telefonul urmand sa fie lansat in martie.

Astfel, echipa de design a celor de la Samsung nu va avea foarte mult timp de tranzitie intre redesign si ultimele stadii de productie. Exista insa si speculatii ca lansarea telefonului ar putea sa aiba loc mai tarziu in 2015.

Decizia vine in urma cifrelor sub asteptari in ceea ce priveste vanzarea Galaxy S5.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu