luni, 17 noiembrie 2014

Cine sunt stapanii lumii?

Cine sunt stăpânii lumii? SUA, Rusia, Japonia? Ce este puterea și cine o deține cu adevărat? Tot ceea ce știm despre realitatea înconjurătoare este adevăr sau fals? Ceea ce vedem la televizor, citim sau învățăm la școală este cu adevărat realitatea?
Dacă marile puteri economice și politice sunt niște pioni, mânuiți din umbră de adevărații stăpâni? Unii vom fi dezamăgiți să acceptăm acest lucru, alții curioși, iar alții știm acest lucru, îl ținem pentru noi și urmărim ceea ce se întâmplă pe tabla de șah. Adevărații stăpâni ai lumii, din anonimatul întunericului, conduc lumea. Ei fac legea, fabrică ideologii, religii, instaurează guverne. Ei au creat capitalismul, dar și comunismul. E
Ei fac alianțe militare sau economice. Ei decid când un președinte trebuie schimbat, precum o piesă de șah uzată.
ONU, NATO, SUA, Rusia nu sunt decât terenul de joc. Despre identitatea și naționalitatea iluminaţilor, pentru că despre ei este vorba, nu se cunosc multe lucruri.
Puterea lor este mare și temută de către cei care ajung să aibă informații despre ei și planurile lor mondiale.
Timpul le-a direcționat politica în patru direcții. Crează conflicte și războaie în zonele provocate, care luptă una împotriva alteia și nu împotriva dușmanului adevărat, nu apar niciodată în văzul tuturor şi inanțează toate părțile aflate în conflict.
Trec întotdeauna drept instanța împăciuitoare care vrea să stingă conflictul. Se numesc illuminati nu pentru faptul că spiritual ne sunt superiori, ci pentru că dispun de niște averi colosale, iar oamenii din obediență sau frică i-a încadrat în această categorie.
Tot sistemul bancar mondial este la picioarele lor. Miliardarii din topul Forbes sunt mici față de aceste personaje.
Istoria oficială arată că grupul Illuminaților s-a format în 1776. Totuși în istorie a existat o grupare numită Frăția Șarpelui, care îl venera pe cel rău. S-au numit illuminați pentru că luau lumina cunoașterii, direct de la stăpânul lor care era în întuneric. Gruparea luase ființă în Orientul Apropiat, undeva în Mesopotamia.
Au privit din umbră decăderea Greciei Antice, a imperiului roman, răspândirea creștinismului și a islamului, descoperirea Americii, a prafului de pușcă. Au decis să acționeze în 1 mai 1776, când germanul Adam Weishaupt a primit ordin de a fonda în orașul bavarez Ingolstadt, Ordinul Secret al Illuminaților.
În primul rând ei vizau eliminarea monarhiei din Europa. Au fost implicați în revoluțiile din America, Franța, Rusia.
În toate aceste planuri a existat o mică scăpare. În 1875, un curier al illuminaților bavarezi care mergea de la Frankfurt la Paris, este găsit mort și asupra sa era un document care se numea Testament al Satanei.

În acest document se vorbește despre necesitatea manipulării maselor prin toate formele de informații.
Scriitorul Fritz Springmeier vorbește despre mai multe familii care dețin în prezent controlul. Printre acestea sunt Kennedy, Rockefeller, Onassis, Rothschild, Li, casa Merovingiană. În viziunea autorilor care au studiat acest grup, illuminații vor impune în noua ordine mondială o reducere a populației mondiale, prin războaie, boli, foamete.
Sunt voci care susțin că în următorii ani, vom asista la scenarii apocaliptice.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu