sâmbătă, 4 octombrie 2014

Liviu Varciu are vila cu trei etaje

Dupa ce s-a confruntat cu probleme financiare, intampinand gretutati in a-si vinde chiar si apartamentul de doua camere in care a locuit alaturi de Adelina Pestritu, Liviu Varciu investeste acum intr-o noua locuinta. Isi ridica o vila impozanta in zona Baneasa.

Liviu Varciu pare sa fi gasit resurse suficiente pentru a putea investi intr-o noua locuinta. Si nu vorbim de un apartament de doua sau trei camere in Bucuresti, ci de o vila imensa, de trei etaje. Imobilul se afla in prezent in constructie.

Prezentatorul de la Kanal D a fost fotografiat de reporterii de la Click in timp ce monitoriza activitatea constructorilor, urcat pe platforma ce ar urma sa fie ultimul etaj al locuintei. El spera ca imobilul sa fie gata peste cateva luni, in cazul in care zapada si frigul nu vor ingreuna buna desfasurare a activitatii.

Se muta alaturi de fiica lui

O vila atat de spatioasa nu este insa construita doar pentru el. Peste doi ani, fiica lui, Carmina, se va muta alaturi de el. Momentan, pustoaica de 12 ani locuieste alaturi de mama ei in Arad.

Era pe punctul de a fi executat silit de banci

Liviu Varciu a avut probleme in a plati ratele la apartamentul de doua camere in care a locuit alaturi de fosta lui sotie, Adelina Pestritu. Din fericire, situatia financiara s-a redresat, el ajungand acum sa castige la Kanal D suficient de mult pentru a putea investi in noua lui vila. In apartamentul sau de doua camere locuiesc in prezent parintii lui.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu