joi, 21 august 2014

Mierea si scortisoara folosite in tratarea multor afectiuni

Mierea şi scorţişoara sunt folosite de secole în tratarea mai multor afecţiuni. Află câteva dintre beneficiile remediului pe bază de miere şi scorţişoară şi afecţiunile în care acesta are un efect pozitiv.
Tratarea si prevenirea racelilor: Intr-un pahar cu apa calduta adauga putina miere si pudra de scortisoara. Este un remediu eficient in sezonul rece in tratarea racelilor. Stimuleaza sistemul imunitar si ajuta la curatarea sinusurilor.

Scaderea colesterolului: Adauga in ceaiul pe care il bei de obicei 2 linguri de miere si 3 lingurite de scortisoara. Scortisoara si mierea, combinate, pot reduce colesterolul rau din sange, chiar cu pana la 10%.
Intarirea sistemului imunitar: Separat, dar si impreuna, atat mierea, cat si scortisoara sunt fantastice pentru intarirea sistemului imunitar.

Tratarea respiratiei urat mirositoare: Intr-un pahar, amesteca o cantitate egala de miere si scortisoara si adauga peste ele putina apa calduta. Amesteca-le bine si cu aceasta solutie fa gargara dimineata. Respiratia ta se va mentine proaspata pe tot parcursul zilei.

ATENŢIE! Scortisoara este de evitat de catre cei care se confrunta cu probleme hormonale intrucat aceasta poate actiona si asupra nivelului de estrogen. De asemenea, cereti si sfatul medicului inainte de a folosi in mod constant scortisoara in alimentatie deoarece aceasta poate interactiona cu anumite medicamente. Evitati totodata sa consumati miere daca suferiti de anumite alergii digestive sau respiratorii.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu