marți, 6 mai 2014

Concurs FA pe facebook 1 mai - 22 iunie 2014

Campania promotionala "Simte-te fantastic si visele tale devin realitate!" va avea loc in perioada 01.05.2014 - 22.06.2014, urmand a fi organizata si desfasurata pe intreg teritoriul Romaniei, in toate magazinele / spatiile comerciale ce comercializeaza produsele participante.

La aceasta campanie promotioanala participa toate produsele din gama FA, disponibile la vanzare in magazinele / spatiile comerciale participante.

Pentru a participa la aceasta campanie promotionala, participantii trebuie sa achizitioneze din magazinele paiticipante, in timpul perioadei de desfasurare a campaniei promotionale, produsele paiticipante in valoare de cel putin 14 lei TVA inclus pe acelasi bon fiscal si sa pastreze bonul fiscal primit, astfel incat in cazul contactarii acestora ca potentiali castigatori sa poata confinna detinerea acestuia.

Modalitatea de inscriere in campania promotionala consta in trimiterea prin SMS, in cadrul perioadei primotionale,  la numarul 1765, a urmatoarelor informatii: nume magazin, numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii de produse participante in valoare de min 14 lei inclusiv TVA, nume si prenume (ex. CORA Pantelimon, 1628, Ion Popescu). Sunt acceptate ca valide, mesajele care contin si urmatoarele semne de punctuatie in cuprinsul acestora: punct, virgula, cratima, punct si virgula. SMS-ul poate fi expediat doar din retelele Vodafone, Orange si Cosmote, iar tariful pentru expedierea unui SMS este tarif normal, acest tarif reprezentand exclusiv taxa perceputa de catre operatorii de telefonie mobila. Participantul va primi un SMS de raspuns care il va anunta asupra inscrierii sale in campania promotionala.

Participantii au la dispozitie si o a doua modalitate de inscriere la promotie, completand aceleasi informatii, respectiv nume magazin, numarul bonului fiscal primit in urma achizitionarii de produse participante in valoare de min 14 lei inclusiv TVA, nume si prenume (ex. CORA Pantelimon, 1628, Ion Popescu), in aplicatia dedicata concursului, care poate fi accesata din pagina de Facebook „FA ROMANIA" (facebook.com/FaRomania).

Bonul fiscal trebuie sa aiba data emiterii anterioara sau concomitenta datei de inscriere in concurs a potentialului castigator, dar incadrandu-se in perioada promotiei. Pentru validarea premiului, participantii trebuie sa pastreze bonul fiscal care atesta cumpararea de produse participante in valoare de minim 14 lei in perioada campaniei promotionale si care are acelasi numar ca cel transmis prin SMS, ori ca cel completat pe pagina de facebook Fa Romania, pentru inscrierea in campanie.

ln cadrul prezentei Campanii promotionale se vor acorda prin tragere la sorti mmatoarele premii:

    un autoturism marca FIAT 500
    o pereche de pantofi unicat creati de designerul Mihai Albu - Culoarea si modelul acestora vor fi alese de castigator.
    3 vouchere de cumparaturi, in valoare de 2.000 lei fiecare. Voucherele pot fi folosite in perioada 10.07.2014-31.12.2014 si in oricare magazin Peek&Cloppenburg din tara
    3 abonamente de Fitness, in valoare unitara de 600 lei fara TVA, la una din salile World Class* din tara, cu instructor personal, pe o durata de 3 luni fiecare
    10 seturi de produse FA pentru un an intreg - un set contine:
        6 deodorante spray pentrn femei, 150 ml per bucata
        6 deodorante roll-on pentrn femei, 50 ml per bucata
        12 geluri de dus unisex, 250 mlper bucata
        6 deodorante spray pentrn barbati, 150 ml per bucata
        6 deodorante roll-on pentru barbati , 50 ml per bucata
        12 geluri de dus pentrn barbati, 250 ml per bucata
        12 sapunuri lichide, 300 ml per bucata
        12 sapunuri solide, 100 g per bucata

Acordarea premiilor se va face prin tragere la sorti si va avea loc la sediul QB Promotion Company S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, Str. Biserica Floreasca Nr. 6, sector 2, Bucuresti in data de 30.06.2014.

Participa la concursul FA

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu