sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Campanie Primola in magazine

Primola este cea mai cremoasa ciocolata, datorita texturii cremoase provenita din imbinarea perfecta dintre ciocolata cremoasa si cremele fine.
In perioada 25 octombrie – 1 decembrie 2013 Primola va sustine o campanie complexa – Alege o ciocolata atat de cremoasa! Campania de sampling in-store (desfasurata in marile retele de magazine: Real, Carrefour, Auchan, Kaufland, Billa, Profi, Mega Image) incurajeaza consumatorul sa ii adune pe cei dragi pentru a imparti cea mai cremoasa ciocolata si cele mai cremoase impresii.
In retelele Real, Carrefour si Auchan campania de sampling va fi sustinuta si de premii, ce vor fi oferite consumatorilor care achizitioneaza minim 2 tablete Primola. Premiile constau in produse Primola, genti Primola cu dulciuri si, prin tragere la sorti 1 tableta Ipad (vezi mai jos regulamentul campaniei).
In paralel cu campania din magazine, Primola va fi prezenta si in Gara de Nord Bucuresti prin branding pe culoarul central si la Metroul bucurestean prin branding la nivel de 2 garnituri de tren si manerele de sustinere.
Vino si tu in magazine si gusta cea mai cremoasa ciocolata!
Poti castiga un premiu super-cremos:


-baton Papi Lapte
-biscuiti Cremita crema cacao
-ciocolata Primola Lapte 
-geanta plina cu dulciuri
SI PRIN TRAGERE LA SORTI -o tableta iPad mini
Campania se desfasoara in lantul de hypermarketuri Real, Carrefour, Auchan, Kaufland, Billa, Profi, Mega Image in perioada 25 octombrie – 1 decembrie 2013
http://www.kandia-dulce.ro/campanie-primola-cea-mai-cremoasa-ciocolata/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu