marți, 22 octombrie 2013

RDS lanseaza doua posturi de radio?

Compania RCS&RDS vrea sa lanseze doua posturi de radio, cu denumirea Digi FM si Digi Sport FM, si s-a inscris la concursul pe care Consiliul National al Audiovizualului il va organiza, incepand din 18 noiembrie pentru atribuirea mai multor frecvente.
In acest sens, societatea RCS&RDS s-a inscris la concursul care va fi organizat de CNA si a solicitat, in total, peste 20 de frecvente de radio pentru a forma retelele Digi FM si Digi Sport FM. Una dintre frecventele pentru care va concura RCS&RDS este in Bucuresti (frecventa 106,2 FM, pe care a emis Click FM, caruia CNA i-a retras licenta in 18 iulie 2013), restul fiind in mai multe localitati din tara.
Pana la momentul difuzarii acestei stiri, reprezentantii RCS&RDS nu au raspuns la intrebarile adresate de MEDIAFAX pe acest subiect.
RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania.
In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile locale aferente), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV.
Consiliul National al Audiovizualului a decis, pe 15 octombrie, sa organizeze, incepand din 18 noiembrie, un concurs pentru atribuirea a 71 de frecvente radio. intre acestea se afla si cele 23 de licente terestre care au fost retrase Radio Guerrilla.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu