joi, 10 octombrie 2013

Numerele norocoase in functie de luna de nastere

Momentul nasterii este mai determinant pentru fiecare om in parte decat multi dintre noi am crede.

De la trasaturi de personalitate la predispozitii la afectiuni, luna in care ne-am nascut ne influenteaza multe aspecte ale vietii, inclusiv sanse de noroc prin numere norocoase.

Ianuarie

Cooperanti si grijulii, oamenii nascuti in luna ianuarie isi pot spori sansele de noroc mizand pe cifrele 1 si 7. Fie capricorni, fie varsatori, persoanele nascute in prima luna a anului sunt, totodata, favorizate miercurea, aceasta fiind considerata ziua norocoasa a saptamanilor din luna Gerar.

Februarie

2 si 6 sunt numerele norocoase ale oamenilor nascuti in februarie, fie acestia varsatori, fie pesti. Atente la cei din jur, dar si cu tendinte de autoimpunere, persoanele nascute in luna "Faurar" sau "Luna Lupilor", dupa cum i se mai spune lunii februarie in traditia populara, sunt favorizate in ziua lor norocoasa, adica vinerea.

Martie

Luna martie, care gazduieste in prima parte zodia pestilor si in a doua parte zodia berbecului, este aferenta definitorie pentru cei nascuti in ea. Acestea sunt persoane cu inteligenta ridicata, adesea pasionale, dar pot fi si nerabdatoare si egocentrice. Numerele norocoase ale lunii martie sunt 1, 2, 6 si 9, iar ziua norocoasa a saptamanii este martea.

Aprilie

Berbeci si tauri deopotriva sunt nascuti in aprilie, iar trasatura specifica pe care aceasta luna o rasfrange asupra celor veniti pe lume in aceasta perioada, indiferent de semnul zodiacal, este atitudinea predominanta de indulgenta fata de propria persoana. Poate si din acest motiv ziua norocoasa a celor nascuti in aprilie este vinerea, caci este ziua de dinainte de weekend in care incepem sa ne relaxam cu adevarat si sa ne facem poftele. Totodata, numerele norocoase ale lunii aprilie sunt 1, 4 si 6.

Mai

Daca te-ai nascut in mai, esti fie taur, fie gemeni. Ambele zodii sunt specifice persoanelor agreabile ca personalitate, dar si capricioase si schimbatoare. Ziua de miercuri poarta noroc celor nascuti in mai, iar daca acestia vor sa-si sporeasca sansele de noroc atunci trebuie sa mizeze pe cifrele 5 si 9.

Iunie

3, 5 si 7 sunt numerele norocoase ale celor nascuti in luna iunie, parte gemeni, parte rac. Caracterul activ si puternic al persoanelor nascute in iunie face ca ziua lor norocoasa fie chiar luni.

Iulie

Cei veniti pe lume in iulie sunt, in cele mai multe cazuri, laudarosi. Nici nu-i de mirare dat fiind ca discutam de gemeni si de lei, ambele zodii fiind marcate de trasaturi puternice aferente iubirii de sine si supraaprecierii persoanele. Numerele norocoase ale celor nascuti in iulie sunt 8 si 9 - bineinteles, caci sunt cele mai mari din randul celor de-o singura cifra. Ziua norocoasa este duminica.

August

3 si 5 sunt numerele norocoase ale celor nascuti in august, parte lei, parte fecioare, iar ziua in care toate astrele lucreaza parca pentru realizarea obiectivelor lor este miercurea.

Septembrie

O luna mai domoala din punct de vedere al temperaturilor, mai ales cand ne gandim ca inaintea ei este augustul calduros, septembrie este luna persoanelor mai calme, mai echilibrate, trasaturi specifice fecioarelor si balantelor nascute in aceasta perioada. Numele norocoase ale acestora sunt 6 si 9, in timp ce ziua care-i incanta cel mai mult este vinerea.

Octombrie

2 si 4 sunt numerele norocoase ale celor nascuti in octombrie, parte balante, parte scorpioni. Desi ca trasaturi principale zodiacale cei doi difera, exista totusi o caracteristica care se regaseste la toti cei nascuti in octombrie, indiferent de semnul care le guverneaza venirea pe lume: buna comunicare cu ceilalt. Martea este ziua saptamanii care le poarta cel mai mult noroc.

Noiembrie

Optimisti si cu un nivel ridicat de multumire de sine, dupa cum se stie ca sunt scorpionii si sagetarii, oamenii nascuti in luna noiembrie pot avea sanse sporite de noroc daca mizeaza pe numerele 5 si 7, in timp ce ziua norocoasa a saptamanii in care toate par sa le mearga ca pe roate este joia.

Decembrie

Numerele norocoase ale persoanelor nascute in ultima zi a anului sunt 2 si 8, iar ziua in care au sanse mari ca toate dorintele lor sa li se indeplineasca dupa cum vor este sambata.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu