sâmbătă, 19 octombrie 2013

Google si Facebook au incheiat un acord

Companiile Google si Facebook au anuntat ca au incheiat un acord conform caruia Google va putea vinde reclamele din catalogul de publicitate al acestei retele de socializare.

Reclamele vor fi scoase la vanzare prin intermediul aplicatiei DoubleClick Bid Manager a grupului Google, scrie Mediafax, considerat un sistem de licitatie in timp real. “Parteneriatul a fost cheia succesului pentru Google, asa cum un val inalt ridica toate barcile. Suntem fericiri sa anuntam lansarea unei noi metode care ii va ajuta pe clientii nostri sa aiba succes, colaborand cu Facebook”, a declarat Payam Shodjai, Senior Product Manager in cadrul grupului Google.

Desi Facebook si Google sunt concurenti pe mai multe planuri, parteneriatul lor nu este unul fara precedent. In 2012, Google a cumparat Wildfire, o agentie de marketing specializata in social media, care dezvolta campanii publicitare pentru Facebook, printre altii, mai scrie sursa citata. La randul sau, Facebook a cumparat in acest an Atlas, un server de publicitate care vinde reclame pe platforma Display Network a grupului Google.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu