duminică, 22 septembrie 2013

Universul infinit si gaurile de vierme

Universul are o ciclicitate eterna. Ceea ce ar fi gasit cercetatorii sunt cercuri concentrice in microundele cosmice, un ecou al Big Bang-ului.In celelalte Universuri, legile fizicii pot fi radical diferite de cele din al nostru, tehnologia foarte avansata si fiinte superioare noua, care pot crea gauri negre pentru a calatori in timp. Cercetatorii de la noi cauta cu telescoapele abia infiintate antimateria si materia intunecata din vidul spatiului interstelar, departe de influentele perturbatoare ale atmosferei Pamantului dar nu sunt nici pe departe de a gasi ne mai trebuie 100 de ani sa capatam tehnologia necesara.
Materia intunecata este o forma de energie de nedescifrat care atrage si respinge universurile paralele intre ele. Este un fel de “forta gravitationala” intre universuri, aceasta te poate duce in alta lumea sau iti poate modela forma corpului fiind atras de forta gravitationala foarte puternica.
Este ca un fel de casa cu trei niveluri iar noi, cu lumea si timpul in care traim, ocupam unul din acele etaje, la celelalte doua aflindu-se alte doua lumi.
Calatoria in timp?
Cei de dincolo, aflati in una sau alta dintre lumile paralele, sa aiba o tehnologie atit de avansata (sau capacitati atit de extraordinare), incit sa poata deschide o poarta de acces spre lumea noastra. Ar fi posibil ca OZN-urile pe care le vedem pe pamant de atatia ani sa calatoreasca prin aceste gauri de vierme, gaurile negre sunt formate in urma unui ciclu de combinatie intre neutroni, protoni ,neutrini si electroni astfel formaduse o gaura geagra care se roteste in abis.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu