miercuri, 11 septembrie 2013

Romania pierde cu Turcia, Chiriches e slab

Romania a ratat aseara sansa de a isi asigura locul doi al grupei de calificare la Campionatul Mondial, dupa ce a fost invinsa cu 2-0 de selectionata Turciei, condusa de Fatih Terim, iar suporterii nationalei i-au taxat dur pe unii dintre fotbalistii lui Piturca, despre care au spus ca nu s-au ridicat la nivelul asteptarilor.

Desi Bogdan Stancu sau Alex Maxim au fost primii luati in colimator de catre fani, primul pentru prestatia aproape invizibila pe care a avut-o, dar si pentru o ratare mare la una din putinele faze pe care le-a avut, iar al doilea pentru "floricelele" pe care le incerca la 1-0 pentru turci, Viorel Hizo a tinut sa-l taxeze si pe Vlad Chiriches, despre care a spus ca a gresit de mult prea multe ori.

"Chricihes a facut doua greseli majore in meciul cu Ungaria. La nivelul la care este el acum, la Tottenham si la echipa nationala, nu ai voie sa faci asemenea greseli. In afara de Duckadam, nu am vazut pe nimeni sa-l avertizeze cumva. Chiriches a fost veriga slaba a echipei. Aseara a facut gafe mari. Sa pleci cu mingea la picior, sa pasezi la adversar si el sa plece cu ea. A venit o greseala, apoi a doua si tot asa.

In meciul cu Ungaria a fost altceva. Valoarea echipei lor nu s-a putut compara cu a noastra. Golurile care au venit extrem de repede le-au schimbat toate planurile. Acum a fost altceva", a spus Viorel Hizo la Ora Exacta in Sport.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu