vineri, 6 septembrie 2013

Incidente cu suporterii maghiari in Bucuresti


Trei suporteri maghiari aflati in zona stadionului National Arena au fost dusi la Spitalul Sfantul Pantelimon, cu traumatisme cranio-cerebrale, iar un altul, ranit in Centrul Istoric, a primit ingrijiri la fata locului, a declarat coordonatorul SMURD Bucuresti, Bogdan Oprita.
Insa nu doar cei implicati direct in meciul din aceasta seara au avut de suferit. O femeie de 38 de ani, care tocmai se externase de la Spitalul Sfanta Maria, a fost ranita in timpul altercatiilor in care au fost implicati suporteri maghiari, aceasta fiind preluata de o ambulanta si dusa la Spitalul Elias.
Femeia are contuzii si ochii iritati de la gazele lacrimogene, a declarat managerul Serviciului de Ambulanta Bucuresti, Alis Grasu.
De asemenea, un alt suporter maghiar venit la Bucuresti pentru a asista la meci, a fost transportat la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti, dupa ce i s-a facut rau in Gara de Nord.
Suporterul, care era inconstient, a fost luat cu targa de un echipaj SMURD. Medicul de pe ambulanta nu a precizat daca suporterul a consumat bauturi alcoolice sau substante interzise.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu