luni, 2 septembrie 2013

A-Bike cea mai usoara bicicleta pliabila

Ce este A-Bike? A-Bike este cea mai usoara bicicleta compacta, pliabila, dezvoltata vreodata. Combinand un design revolutionar cu materiale ultra-usoare, este cu adevarat portabila.
Se foloseste la fel ca o bicicleta normala, dar dupa utilizare o pliati, o introduceti intr-un sac si o puteti transporta in tren, in autobuz, sau chiar in avion. A-bike este proiectata pentru a fi pliata sau asamblata in mai putin de 10 secunde. Este nevoie de doar cateva minute pentru a invata cum sa faceti acest lucru, folosind ghidul de utilizare.

Proiectata pentru navetisti, este la fel de distractiva pentru tineri si in acelasi timp o optiune practica si simpla pentru oricine doreste sa pedaleze mai mult.

Ready to ride out of the box.
Noua A-bike City are roti mai mari (8), calibrate corespunzator pentru a oferi greutate si rezistenta optima. Anvelopele pneumatice foarte performante (90psi) permit o deplasare lina pe cele mai dure suprafete. Sistemul de transmisie al A-bike City ofera cea mai lina plimbare cu bicicleta si o sa remodelata si moale face calatoriile lungi mult mai confortabile.

Utilizarea unui sistem de transmisie cu lant dublu orientat dinamic permite utilizatorilor sa pedaleze in mod normal si sa-si pastreze echilibrul. Sistemul de transmisie intern cu lant dublu este invelit in totalitate si este amplasat in partea din spate a A-bike. Are avantajul de a va feri de unsoare si de murdarie.

Sistemul de transmisie al A-bike are o singura viteza, optimizata pentru deplasari scurte si o utilizare usoara.




Specificatii tehnice
Dimensiunile bicicletei pliate: 67cm x 31cm x 16cm
Dimensiunile bicicletei asamblate: 99cm x 97cm x 43cm
Greutate: 6.3 kg
Dimensiunea anvelopelor: 20cm/8 diametru x 2.9cm/1.3

Este solutia ideala pentru toti aceia care spun despre o calatorie ca "e prea mult de mers pe jos". Numita asa datorita formei sale similare cu litera A, A-bike poate fi folosita precum o bicicleta obisnuita si este potrivita pentru persoane care cantaresc cel mult 85kg.

Cum se poate plia?
* In mai putin de 10 secunde
* Cu ajutorul unui mecanism telescopic, din 3 miscari
* Dimensiunea bicicletei pliate este de 67cm x 31cm x 16cm

De ce este asa usoara?
Materialele din care este confectionat cadrul: Aluminiu tratat termic si poliester ranforsat cu fibra de sticla armata, foarte rezistenta.
Lantul dublu: Sistemul de transmisie cu lant dublu foloseste in mod special axe motoare mici, de multe ori una dintre cele mai grele parti ale unei biciclete traditionale. Cadenta de pedalat este aceeasi precum la o bicicleta normala.
Rotile: Fiecare roata cantareste doar 350g cu tot cu anvelope.
Franele: Proiectat special pentru A-Bike, franele cu curea banda semicirculara se potrivesc perfect pe roata, oferind o alternativa perfecta (usora si robusta) pentru franele traditionale cu disc.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu