sâmbătă, 24 august 2013

Intra in liga Prosport, concurs Prosport

Premiile
1.Marele premiu: 1.000 Euro, oferit în bani
În data de 15 iunie 2014 va fi desemnat castigatorul Marelui Premiu, 1.000 Euro, utilizatorului care a acumulat numar cel mai mare de puncte dupa 28 de etape de joc.
2. Premii/etapă:
28 x Locul 1 = minge + o pereche de casti
28 x Locul 2 = minge + rucsac
28 x Locul 3 = minge + geanta laptop
Pentru a participa la campania promoţională, un utilizator trebuie să se înregistreze pe www.ligaprosport.ro în intervalul 23 august 2013 – 1 iunie 2014.
La înregistrare, utilizatorului i se va solicita să introducă o adresă de e-mail, adresă ce va fi folosită ulterior pentru orice fel de comunicare legată de concurs. O adresă de e-mail poate fi folosită de un singur utilizator pentru înscrierea în concurs. Adresa va fi introdusa automat in baza de newsletter ProSport.
Concursul constă într-un un joc interactiv care presupune conducerea din poziţia de manager a unui club de fotbal.
Utilizatorului i se va pune la dispoziţie un buget exprimat în bani virtuali din care va trebui să aleagă un lot de 15 jucatori din Liga 1 pusi la dispozitie in joc. Bugetul initial este de 20.000.000 de bani virtuali. Fiecare echipă înscrisă trebuie să aibă în componenţă 2 portari, 5 fundasi, 5 mijlocasi, 3 atacanti.
Jocul Liga Prosport este direct influentat de desfasurarea Ligii I de fotbal. Jucatorii virtuali primesc puncte in functie de randamentul lor real.
Sistemul de punctaj pentru jucatori este urmatorul:
Toti jucatorii vor avea initial 0 puncte.
Intra in liga Prosport

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu