luni, 15 iulie 2013

Cristian Sabbagh, amenintat?

Cristian Sabbagh a realizat multi ani emisiunea "112 Politia in actiune", care i-a adus multe probleme, inclusiv amenintari cu moartea la adresa lui si a familiei, iar acum aceste momente s-au intors.

In urma apelului unui tata disperat a carui fiica era oligata sa se prostitueze in Germania, Cristian Sabbagh a pornit intr-o ancheta jurnalistica, sub acoperire, in urma careia a reusit sa o elibereze pe tanara.

Insa, problemele stiristului abia apoi au inceput. Amenintarile primite l-au facut pe Cristian Sabbagh sa isi puna familia la adapost.

"Au jurat ca se vor razbuna! In ultimele zile am fost martorul unor situatii pe care nu le-am mai trait de foarte multa vreme. Am primit foarte multe amenintari. Tin sa le transmit ca nu voi da un pas inapoi. Mi-am asumat acest risc inca de la bun inceput. Stiam in ce viespar o sa intru. Eram constient de faptul ca ei sunt multi, periculosi, vicleni si lasi. Sunt indivizi de un tupeu fantastic, care se cred mai presus de orice lege pamanteasca. Se cred zmei, personaje de neatins.

Ma gandesc ce presiuni se exercita in acest moment asupra victimei ca sa-si schimbe declaratiile. Mesajele de amenintare cu moartea le am, le voi da cat de curand publicitatii. Un singur lucru mai am de adaugat! Tin sa le transmit ca familia mea este pusa la adapost si am luat masuri suplimentare de siguranta. Ar fi ultima lor greseala sa se apropie de ea!", a scris Cristian Sabbagh pe Facebook.

Mai mult, scriitorul Emil Simionescu, care a colaborat cu Cristian la vechea emisiune, a scris tot pe reteaua de socializare prin ce pericol trec acesta si familia sa.

"Nu mai tarziu decat ieri (duminica, n.red.), cei care vor cu tot dinadinsul sa-l vada pe Sabbagh intins pe nasalie au 'aruncat pe piata' zvonul ca au reusit sa-l lichideze. Nu radeti! Interesul unui 'peste' roman, care activeaza in Germania in cadrul unei filiere internationale, extrem de bine puse la punct, atunci cand este deconspirat, iar faptele sale reprobabile ajung sa fie expuse in toata hidosenia lor in vazul opiniei publice, este sa elimine cu orice pret sursa care i-a dezvaluit adevarata fata. In cazul acesta, nimeni altul decat Christian Sabbagh", a scris Simionescu.

Scriitorul a reiterat ideea ca viata prezentatorului tv este in pericol.

"Din cate il cunosc - si il cunosc foarte bine! - sunt convins ca si-a luat deja toate masurile de siguranta. Ii sfatuiesc pe cei care ii vor raul sa-si vada de treaba lor! Nu mor caii cand vor cainii! Iar Christian Sabbagh este un cal de rasa", a adaugat Emil Simionescu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu